Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció turística

La Costa Daurada esdevé la capital europea del golf amb la presència de 200 professioals al Costa Daurada Golf Festival

dimarts 12 febrer 2019

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, la FEHT i els Patronats de Salou, Cambrils i Vila-seca-La Pineda Platja col·laboren en l’organització d’aquest esdeveniment que té lloc al club de golf Lumine fins al 14 de febrer

La Costa Daurada esdevé aquests dies la capital europea del golf professional coincidint amb la celebració de la tercera edició del Costa Daurada Golf Festival, que inclou dues competicions esportives de primer nivell amb presència de més de 200 jugadors professionals, membres de la PGA (Professional Golf Association), a les instal·lacions del Lumine Mediterránea Beach & Golf Community de la Pineda, Vila-seca.

La participació del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, així com de la Federació Empresarial de Turisme de Tarragona (FEHT) i dels Patronats de Turisme de Salou, Cambrils i Vila-seca-La Pineda Platja respon a les accions planificades amb l’impost sobre estades turístiques que es recapten en aquests municipis.

Ampliar i diversificar l’activitat turística durant els diferents períodes de l’any

La presència de jugadors professionals, així com la disputa d’un torneig de la PGA, fan d’aquest un aparador excepcional en què la Costa Daurada es promociona i posiciona com a destinació turística per l’esport del golf. Es tracta d’un producte especialitzat que forma part de l’estratègia compartida pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i la FEHT ja que permet diversificar i desestacionalitzar el turisme al llarg de l’any, alhora que atrau nous mercats i segments turístics.

La presència d’aquesta important comunitat d’esportistes a la Costa Daurada i l’atracció mediàtica que generen dins dels circuits especialitzats es tradueixen en una oportunitat excepcional de promoció del turisme de golf per a municipis com Salou, Cambrils i Vila-seca La Pineda Platja.

L’estada dels golfistes professionals, procedents de 12 països europeus, va iniciar-se el passat 8 de febrer amb un primer torneig, el Costa Daurada International Pro-Am, una competició mixta que va reunir fins dissabte passat jugadors professionals i també amateurs. Aquest dimarts, 12 de febrer, s’inicia el Europe Fourball Championship amb presència d’uns 200 golfistes professionals que competeixen en parelles en un dels tornejos més grans d’Europa.

Per nacionalitats, els professionals que aquests dies participen al Costa Daurada Golf Festival 2019 són majoritàriament anglesos i irlandesos, seguits per esportistes francesos, italians alemanys i belgues. També hi ha la presència de golfistes de països nòrdics com Suècia, Finlàndia i Noruega, a més d’alemanys, holandesos i suïssos, entre d’altres.

Document Actions