Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció turística

L'alcalde de Salou i president del Patronat, Pere Granados, rep un fam trip format per 108 entrenadors de futbol de Polònia i Dinamarca de 50 clubs i acadèmies

dilluns 18 novembre 2019

Els visitants han pogut conèixer la destinació i les instal·lacions esportives per a la pràctica futbolística de la mà del Complex Esportiu Futbol Salou

Actualment, s'estan duent a terme accions promocionals de la destinació en el mercat polonès i danès

L'alcalde de Salou i president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Granados, acompanyat de la responsable de Promoció de l'entitat, Natàlia Bel, ha assistit aquest dissabte a una recepció de 108 entrenadors de Polònia -36- i Dinamarca -72- de la empresa Cupspesialisten, que han format part d'un fam trip (viatge de familiarització) per conèixer Salou i la seva oferta esportiva, més concretament, les instal·lacions relacionades amb el futbol.

L'alcalde els va donar la benvinguda a 4R Gastrobar i els va dedicar unes paraules sobre les bones condicions del municipi per dur a terme la pràctica de l'esport. Una destinació, ha recordat, que compta amb el segell de turisme esportiu en les modalitats de futbol, vela i cicloturisme.

Segons el director comercial d'Esports i Esdeveniments del Complex Esportiu Futbol Salou i Cambrils Park Sport Village, Frank Araneta, "cada any, al novembre organitzem un fam trip per al mercat noruec". En aquest sentit, "aquest any, ens hem enfocat a Dinamarca i Polònia, dos nous mercats que l'empresa Cupspesialisten treballa per obrir". Cal dir que les 108 persones d'aquest fam trip pertanyen a més de 50 clubs i acadèmies.

Salou, com a destinació especialitzada en turisme esportiu, podria acollir el proper any els equips d'aquests 50 clubs i acadèmies i donar-los l'oportunitat d'entrenar al Complex Esportiu Futbol Salou durant la temporada esportiva. El Complex Esportiu Futbol Salou són unes instal·lacions pioneres en el territori. Compta amb deu camps de futbol 11, un camp polivalent de rugbi i futbol, un camp de futbol 7, dos camps de futbol platja i un Miniestadi amb capacitat per a 1.000 persones. D'aquests, vuit són de gespa artificial, tres de gespa natural, dos de gespa híbrida i dues de sorra fina. S'ofereixen tot tipus de productes relacionats amb l'esport, des de les millors instal·lacions per a la pràctica de futbol, rugbi o esports de platja, fins a personal titulat amb una àmplia experiència nacional i internacional. També compta amb servei de bar, zona de descans, aules, vestuaris i els allotjaments i instal·lacions de Cambrils Park Sport Village, Resort que es troba a tan sols 5 minuts.

Les dates del viatge podrien ser, de febrer fins a l'abril, i d'octubre a novembre, en el cas de Dinamarca. I Polònia quedaria reservat des de la segona quinzena de gener, fins a la tercera setmana de febrer. Durant aquest últim període hi ha 8 equips de Polònia confirmats. Segons Araneta, "estem desenvolupant campanyes de venda en aquests mercats perquè ens portin futbolistes de tots dos països. És la primera vegada que els entrenadors danesos i polonesos venen a Espanya en un viatge d'aquesta magnitud".

Aquest divendres i dissabte els esportistes van assistir a diverses xerrades al Complex Esportiu Futbol Salou a càrrec dels entrenadors, que duen a terme sessions de masterclass i parlen, també, sobre la metodologia que s'està aplicant a Futbol Salou; i sobre l'estructura d'aquesta disciplina esportiva a Catalunya i a Espanya, amb la celebració de partits amistosos com el que va tenir lloc entre la selecció alemanya sub-18 contra la selecció sub-21 d'Aràbia Saudita.

Així mateix, els entrenadors van poder assistir al torneig de la Lliga Genuine, un torneig de la lliga espanyola, la primera fase s'ha celebrat al Complex Esportiu Futbol Salou. LaLiga Genuine és un projecte integrador de responsabilitat social i pionera al món que consisteix en una lliga de futbol integrada per equips del col·lectiu DI (persones amb discapacitat intel·lectual), protagonitzada per 36 equips, entre els quals hi ha l'Espanyol i el Nàstic de Tarragona.

Galeria d'imatges

DSC_0308.JPG
DSC_0264.JPG
DSC_0265.JPG
DSC_0268.JPG
DSC_0269.JPG
DSC_0270.JPG
DSC_0272.JPG
DSC_0280.JPG
DSC_0281.JPG
DSC_0282.JPG
DSC_0284.JPG
DSC_0290.JPG
DSC_0292.JPG
DSC_0294.JPG
DSC_0299.JPG
DSC_0302.JPG

Document Actions