Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció turística

Nova visita al jaciment de La Cella de Salou, un viatge per la Cessetània

dimarts 27 agost 2019

El Grup de Recerca Seminari de Protohistòria i Arqueologia de la URV i l’empresa IBER. Arqueologia, Patrimoni i Turisme SL, en col·laboració amb l’Ajuntament de Salou, han organitzat una nova visita per demà dimecres, dia 28 d’agost, a les 18:30 hores

Demà dimecres, dia 28 d’agost, tindrà lloc una nova visita teatralitzada al jaciment protohistòric de La Cella, al Cap Salou. Es tracta d’una iniciativa impulsada pel Grup de Recerca Seminari de Protohistòria i Arqueologia de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i l’empresa IBER. Arqueologia, Patrimoni i Turisme SL, empresa “spin off” de la pròpia URV, en col·laboració amb l’Ajuntament de Salou.

Aquestes visites tenen com a objectiu principal apropar la ciutadania i els visitants al poblat protohistòric dels segles IV-III a.C. i al seu entorn natural. La Cella és l'antiga Cal·lipolis, segons el Departament de la URV, i és un dels actius patrimonials i turístics més importants del municipi. La seva excel·lent ubicació al costat del litoral, el seu sistema defensiu, l’arquitectura domèstica i les seves cases complexes, els seus carrers i el seu urbanisme, les seves activitats econòmiques o més quotidianes i els seus costums, es coneixeran a través d’aquesta visita.

Aquesta nova experiència es durà a terme demà dimecres, a les 18:30 hores. El preu de la inscripció és de 10 euros pels adults, de 3 euros pels nens i nenes d’entre 7 i 12 anys d’edat, i de 22 euros per a les famílies. Cal fer reserva prèvia trucant al telèfon 659 11 10 81 o enviant un correu electrònic a jvila@iberapt.com.

Més informació a www.iberapt.com.

Galeria d'imatges

Cartell visites teatralitades a La Cella.jpg

Document Actions