Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció turística

Salou, Cambrils, Reus i PortAventura es promocionen conjuntament al Saló Mundial de Turisme de París

dijous 14 març 2019

Des d’avui fins diumenge 17 de març, uniran esforços per tal de fidelitzar i atraure nous visitants a la Costa Daurada

Els Patronats de Turisme de Salou, Cambrils i Reus, juntament amb Port Aventura World, estaran presents al Saló Mundial de Turisme de França, a París, des d’avui 14 de març fins diumenge 17 de març. Aquesta promoció conjunta forma part de diverses accions adreçades al públic final, amb la finalitat de fidelitzar i atreure nous visitants per Setmana Santa i durant l’estiu.

Aquesta acció de promoció de la destinació de Salou, en col·laboració amb Cambrils, Reus i Port Aventura World, a la fira del turisme per excel·lència a França, és clau dins del pla de promoció dels municipis i el parc, donat que un dels principals mercats emissors és el francès, un mercat amb possibilitats de creixement. D'aquesta manera s'acompleix l'objectiu de fidelització i poder captar-ne de nous, oferint de manera atractiva una gran oferta de platges de qualitat, de gastronomia, cultura, patrimoni i del ressort temàtic, en un radi de pocs quilòmetres de distància i adreçada, principalment, al públic familiar.

Les dates de celebració d'aquest certamen permeten encara influir en la decisió  alhora d'escollir la destinació de vacances per Setmana Santa i  la temporada estival. El passat mes de febrer, l’aliança de tots tres municipis i Port Aventura World, es va promocionar conjuntament a Andorra.

Per aquesta i altres accions promocionals s’ha editat una imatge conjunta, un fulletó conjunt amb informació de tots els municipis i PortAventura World i material de marxandatge.

Document Actions