Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció turística

Salou, Cambrils, Reus i PortAventura World donen a conèixer la seva oferta a Aratur, el Salón aragonés del Turismo

dijous 02 maig 2019

La promoció comença demà i fins diumenge

Els municipis de la Costa Daurada Cambrils, Salou i Reus, juntament amb PortAventura World estaran presents a ARATUR, el Salón Aragonés del Turismo, que tindrà lloc els propers dies 3, 4 i 5 de maig a Saragossa. Aquestes dates son claus donada la proximitat de l’inici de les vacances d’estiu.

Aratur s’organitza amb l’objectiu d’afavorir la presa de decisions respecte les destinacions vocacionals dels aragonesos  així com la venda directa de paquets turístics. La fira acull nombroses activitats paral·leles que ajuden a la promoció i motivació per ajudar a organitzar les vacances.

Enguany Aratur donarà més importància a l’oferta per a escapades en família amb una plataforma creada pel govern autonòmic per fer plans turístics familiars amb un espai amb activitats d’oci tant per a nens com per adults.

Com ja s’ha anat fent a les promocions d’enguany, els municipis Cambrils, Salou i Reus i PortAventura World presentaran l'oferta turística amb una imatge conjunta i material promocional i de marxandatge.

 

 

Document Actions