Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció turística

Salou, Cambrils, Reus i Portaventura World donen a conéixer la seva oferta a Sevatur: la fira de les vacances del País Basc

dijous 28 març 2019

Els municipis de la Costa Daurada Cambrils, Salou i Reus, juntament amb PortAventura World estaran presents a SEVATUR, la fira de les vacances del País Basc, que tindrà lloc els propers dies del 29 al 31 de març. Aquestes dates son claus donada la proximitat de les vacances de Setmana Santa i com a pas previ a les vacances d'estiu.

Per aquesta edició, la fira compta amb una nova seu i es celebrarà al recinte firal de FICOBA a la localitat d'Irun. Fins ara aquest certamen s’havia dut a terme a Donosti, a Sant Sebastià.

Aquest canvi d'ubicació, suposa nombroses avantatges; pel que fa la situació, a la mateixa frontera amb França, proximitat al nord de Navarra, i també a la zona més poblada de Guipúscoa, que permetran arribar a nous visitants i fidelitzar els actuals.

A fira compta amb més metres quadrats de zona expositiva (6.200), pàrquing gratuït amb 940 places, sales de reunions i auditòrium, i les màximes facilitats per al muntatge i distribució d'stands amb fàcil accés i sense limitacions d'alçada.

Sevatur és una fira on es pot trobar l’oferta més complerta i d’experiències que obre nous espais a nous tipus de turisme i complementa al turisme tradicional amb propostes gastronòmiques on els visitants trobaran també diferents activitats per gaudir en família, xerrades de viatgers  adreçades als visitants.

És una fira adreçada a públic professional i a públic general.

Com és habitual,  els municipis Cambrils, Salou i Reus  i PortAventura World presenten l'oferta turística amb una imatge conjunta i material promocional i de marxandatge.

 

 

Document Actions