Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció turística

Salou dona la benvinguda a la Setmana Santa

dijous 13 abril 2017

Una seixantena d’agents vetllaran per la seguretat dels salouencs i visitants

Amb l’arribada de la Setmana Santa, especialment al llarg d’avui dijous i de divendres Sant Salou rebrà un important contingent de visitants. Per aquest motiu, des de la Policia Local es munta un dispositiu format per una seixantena d’agents, que vetllaran tant pel confort com de la seguretat ciutadana de residents i turistes. A més, 6 agents interins, dels 14 que s’han escollit en el darrer procés selectiu s’incorporen a aquest reforç ja que tenen realitzat el curs que imparteix l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya.

Tots aquests agents es distribuiran en diferents torns de matí, tarda i nit, i seran assignats per cobrir diferents tipus de serveis que s’ocasionen al municipi per l’increment de població, reforçant la presència policial en els punts estratègics del municipi pel que fa a trànsit, platges, oci i comerç sense oblidar els serveis habituals de proximitat.

El regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, David González, ha explicat que “s’ha dissenyat un dispositiu que doni resposta a les necessitats que el nostre municipi tindrà els propers dies i que marquen l’inici de la temporada. De forma que la Policia Local de Salou donarà resposta des dels serveis de proximitat, mobilitat i informació fins a qüestions més concretes com el control de la venda ambulant o la posada en marxa del dispositiu de Carles Buigas “.

Com a novetat d’enguany, la Policia Local de Salou i els Mossos d’Esquadra han acordat en la “Mesa de Coordinació Operativa” on periòdicament es coordinen les diferents actuacions conjuntes, repetir la mesura preventiva de seguretat que ja es va dur a terme durant el Cós Blanc, consistent en prohibir la circulació pel casc urbà de Salou a camions de més de 3.500kg durant els dies de major afluència de turistes.

"Com sempre recordem que la població no s'ha d'alarmar, ja que aquestes mesures de seguretat son purament preventives. Tenim grans professionals en la nostra policia treballant pel benestar de Salou" ha conclòs González.

Galeria d'imatges

Sin_ttulo-1.jpg
DSC_1343.JPG

Document Actions