Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció turística

Salou es promociona aquesta setmana en un roadshow als Països Bàltics

dijous 14 novembre 2019

L’acció, organitzada per l’operador local B2B Baltic Travel, s’ha dut a terme des d’aquest dimarts, dia 12, i fins avui, 14 de novembre, en les capitals de Vilnius (Lituània), Riga (Letònia) i Tallin (Estònia)

Aquestes reunions entren dins de l’estratègia del Patronat de Turisme de Salou de promoció dels mercats de l’Est d’Europa, per tal de reforçar la marca en aquests països

El Patronat Municipal de Turisme de Salou, a través del tècnic de promoció David Portero, ha assistit des d’aquest dimarts, dia 12, i fins avui dijous, 14 de novembre, en un roadshow als Països Bàltics, organitzat per l’operador local B2B Baltic Travel. Turespaña també hi ha participat.

L’acció de promoció ha constat de tres workshops en les tres capitals de Vilnius (Lituània), Riga (Letònia) i Tallin (Estònia), que han consistit en reunions amb, aproximadament, una quarantena d’agents de viatges i turoperadors locals a cada una de les ciutats.

L’objectiu d’aquest roadshow és reforçar la marca Salou als Països Bàltics per tal de captar nous clients i fidelitzar els ja coneixen la destinació, a través de  networkings -trobades per formar relacions, donar a conèixer les bondats de la destinació i buscar clients potencials-.

D’altra banda, enguany, el Patronat de Turisme de Salou també va participar, al mes de febrer, a la fira Tallin Tourest (Estònia); i al març va fer un altre roadshow per les tres capitals dels Països Bàltics.

Aquestes accions entren dins de l’estratègia del Patronat de Turisme de Salou de promoció dels mercats de l’Est d’Europa, uns emissors que, encara i ser petits, es tracten de mercats incipients i en constant evolució. A més, cal destacar que les connexions aèries d’aquests països amb Barcelona són freqüents durant tot l’any.

Galeria d'imatges

roadshow (2).jpeg
roadshow (4).jpeg
roadshow (1).jpeg

Document Actions