Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció turística

Salou i Cambrils, es promocionen conjuntament a Dublín en la fira més important d’Irlanda

dimarts 31 gener 2017

Aquest cap de setmana els dos patronats i PortAventura han estat presents a la Holiday World Show dins l’estand de Turespaña

 

Per aquesta propera temporada el turoperador Sunway iniciarà la programació de Salou-Cambrils-Costa Daurada

  

Els Patronats de Turisme de Salou i Cambrils han estat presents un any més, de manera molt activa, a la fira Holiday World de Dublín en una acció de promoció adreçada directament al mercat Irlandès, que ha comptat també amb la participació de PortAventura. Els dos municipis, han assistit a aquesta fira adreçada al públic final amb l’objectiu de donar visibilitat al territori i facilitar informació entre els irlandesos de cara a planificar les vacances de temporada. El mercat irlandès és un gran consumidor de les dues destinacions, amb un clar perfil familiar, i durant la fira ha mostrat un gran interès en les novetats i l’oferta del territori. Ubicat dintre de l’estand de Turespaña, l'espai dels dos municipis s’ha complementat amb la presència de PortAventura i la presentació de la seva principal novetat per aquest any: FerrariLand, un important atractiu que ha estat molt ben valorat pel públic assistent i que obrirà portes en poc més de dos mesos.

 

Pel que fa a les novetats d’aquest mercat per la pròxima temporada, destacar la confirmació per part de l’operador Sunway que comença a programar aquesta pròxima temporada les destinacions de Salou i Cambrils i Costa Daurada i que confirma unes bones expectatives per al sector de cara a aquest 2017. A més, en el marc del sopar del Irish Travel Trade Awards, aquest mateix operador, Sunway va rebre tres premis, essent dels màxims guardonats junt amb Turespaña, entre ells el del turoperador més ben valorat. Actualment, programen un vol directe a Reus. Cal recordar que els Irish Travel Trade Awards a Irlanda, és un certamen de caràcter anual i estan organitzats pel mitjà de comunicació irlandès  del sector del turisme- Irish Travel Trade News- i volen reconèixer en forma de premis a aquelles empreses que han representat l’excel·lència en la promoció i serveis als seus clients.

 

Aquest passat 2016 Espanya va rebre més d'1,5 milions de visitants irlandesos. Es calcula que el 20% dels viatges d’oci a Irlanda es venen en paquets organitzats per operadors turístics i la resta a través d’agències o directament organitzats pel propi consumidor a través d’internet. La nostra destinació és un mercat molt madur per als irlandesos i, per tant, ben conegut.

Juntament amb els moviments favorables dels operadors hi ha certs indicadors macroeconòmics que permeten veure amb optimisme el desenvolupament del mercat Irlandès; la taxa d’atur continua reduint-se i l'índex de confiança del consumidor contínua en nivells elevats.

És raonable -segons els experts- que la predicció del mercat de viatges dels irlandesos cap al conjunt d’Espanya mantingui unes  xifres molt semblants; malgrat tot, sí que s’estima un major creixement de la despesa turística, a l’entorn del 4%, atenent al cost del transport aeri i l'experiència en exercicis passats.

Galeria d'imatges

dublin.jpg
IMG_3607.JPG

Document Actions