Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció turística

Salou, meta de la cinquena etapa de la II Spain Classic Raid

dilluns 20 maig 2019

Dimecres arribarà el rally al passeig de Salou, a partir de les 18,15h

Més de 3.000 qm. de apassionants carreteres faran les delícies dels equips participants en la 2a edició del Spain Classic Raid

El quadrant nord-oriental de la península és la zona triada per al desenvolupament de l'II Spain Classic Raid. Després de l'èxit de la primera edició, el Spain Classic Raid torna a l'atac de l'18 al 25 de maig, vuit etapes per gaudir no només de carreteres espectaculars amb trams mítics de ral·lis, també dels paisatges i gastronomia que ofereixen les localitats per les quals discorre.

Els aficionats podran veure de prop els cotxes dels equips participants al parc tancat de la meta de la cinquena etapa, el dimecres 22 de maig des de les 18:15 h al Passeig Jaume I.

El ral·li de regularitat per a cotxes clàssics més llarg d'Europa compta amb una variada inscripció, amb cridaners models com els Porsche 911, 964 i 944, Toyota Celica o Renault Fuego, juntament amb models més entranyables com el Volkswagen Escarabat, Renault 5 o Ford Fiesta .

Mentre els equips ultimen detalls, l'organització ja té tot a punt per oferir el recorregut ideal per gaudir al màxim de la conducció d'aquests cotxes clàssics i també del costat més turístic d'aquesta prova.

Per a més informació es poden visitar les pàgines 

www.spainclassicraid.com i www.facebook.com/spainclassicraid

Document Actions