Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció turística

Salou participa en l’acte d’acollida dels agents de TUI Benelux

dimarts 24 abril 2018

Es tracta d'una recepció a una cinquantena d'agents de l'operador turístic que ofereixen conjuntament els Patronats de Turisme de la Costa Daurada i el PMT de Salou

Els Patronats de Turisme de la Costa Daurada i el Patronat de Turisme de Salou, han organitzat un acte per tal d’acollir una quarantena directius de l’operador turístic TUI Benelux al restaurant La Boella.

A l’acte, hi ha assistit el director General de TUI Benelux, Mr. Dirk Van Holsbeke, el regidor de Turisme de l’ajuntament de Salou, Benet Presas, el gerent del Patronat Municipal de Turisme de Salou, Juan Carlos Capilla, i altres directius del ttoo de àrees de operacions, màrqueting, vendes, RRHH, etc.

El regidor de Turisme de l’ajuntament de Salou, Benet Presas, ha explicat que “ molts dels directius que han assistit a l’acte no coneixien la nostra destinació i ha estat una gran oportunitat per presentar-los el nostre producte turístic ja que creiem que en seran uns grans prescriptors”. Presas, ha afegit que “s’esperen unes bones perspectives en general pel que fa al paquet de Benelux al nostre territori”.

Per la seva part, el gerent del PMT, Juan Carlos Capilla, ha manifestat que “El mercat del Benelux representa mes del 8% de la quota total de mercats a la Costa Daurada i representa el 5e mercat mes important per el que fa al volum de pernoctacions”. Pel que fa a Salou l’holandès el mercat del Benelux també ocupa la cinquena posició per el que fa al volum de pernoctacions amb 5.9% de quota total de mercat.

Destacar que els representants del Patronat Municipal de Turisme de Salou, han assistit a l’acte  en representació del Patronat de Turisme de la Costa Daurada i també pròpia, els quals han fet entrega en nom de les dos entitats d’un llibre de prestigi de Salou al director general de TUI Benelux, en el que s’expliquen amb un format de contes, petites històries que parlen de la nostra Destinació i de Salou con a Capital Turística de la Costa Daurada.

A més, els dos patronats, han agraït la trajectòria de l’operador, amb més de 45 anys treballant ininterrompudament a la destinació, i han volgut agrair-li el seu la seva confiança, i la seva fidelitat amb el territori.

Document Actions