Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció turística

Salou promociona a Fitur la trobada internacional ‘Smart Times’ 2017 d’aquest estiu

dimecres 18 gener 2017

La capital de la Costa Daurada està  present a la fira de turisme FITUR de la mà de l’Aliança en una cita inexcusable per la promoció del municipi

 

A més de ‘Smart Times també s’han constatat tendències a l’alça de programació i venda de la marca Salou entre elsbritànics i agents polonesos, a més d’altres contactes amb turoperadors francesos i per potenciar la baixa temporada

 

Salou enceta avui la seva presència a la Fira Fitur de Madrid, cita imprescindible pel sector turístic, i ho fa estant present amb l’aliança i PortAventura i dins l’estand de l’Agència Catalana de Turisme. La capital de la Costa Daurada restarà treballant a l’estand fins al 22 de gener amb la presència de l’alcalde, Pere Granados, a més del regidor de Turisme, Benet Presas, i l’equip de fires del Patronat de Turisme del municipi amb l’objectiu de reunir-se amb el sector, establir contactes i promocionar l’oferta local.

 

Enguany, el municipi aprofita l’aparador de Fitur, la fira de turisme més important de l'estat espanyol per promocionar un esdeveniment que arriba a Salou el 16 i 17 de juny de la mà de la marca Mercedes-Benz: l’Smart Times 2017, Hola Salou!. A l’estand de Catalunya, on es troba també el taulell de Salou hi ha un vehicle Smart rotulat amb les dates de l’esdeveniment de caràcter internacional, que aplega cada any milers d'aficionats i amants d’aquest vehicle amb caràcter itinerant. Per aquest motiu s'organitzarà un extens programa d’activitats a realitzar al municipi que complementarà la tradicional concentració i recorregut d’Smart’s per la ciutat. L’alcalde, Pere Granados,  destacava que «iniciatives com aquesta prestigien i donen bona imatge a la ciutat, i per això sempre seran benvingudes».

En el marc de Fitur també s’ha signat el conveni de l’estació nàutica, i aquesta tarda es presentarà el nou parc Ferrari Land.

 

El mercat britànic

En el marc de fira, com ha assenyalat el regidor de Turisme, s’ha constatat una bona marxa de les contractacions del turisme britànic per aquesta propera temporada. De fet, les vendes s’aproximen a un creixement d’entre el 15 i el 20% comprant-lo amb les dades del mateix termini de l’any passat. El britànic és el primer mercat estranger a Salou i que al 2016 ja va patir increments molt notoris d’entre el 22,5% o el 24,9% en el cas del turisme irlandès o britànic que sumats representen vora 2 milions de pernoctacions per aquesta passada temporada a Salou.

En el marc de la fira també s’han mantingut altres contactes amb altres turoperadors francesos i especialment per potenciar la temporada baixa, així com els responsables de l’Oficina de Turisme a l’Estranger (OET) de Polònia de la qual es desprèn un bon comportament d’aquest mercat de cara a la propera temporada. L’estat de les reserves de paquets cap a Espanya mostra un augment del +16,7% respecte al mateix període de l’any anterior. “Estem davant un mercat en expansió,  i, tot i que actualment no és molt nombrós , les expectatives de mercat són bones”, apuntava el regidor de Turisme, Benet Presas.

 

Cal recordar que Fitur, segons dades de la Diputació de Tarragona,  va aplegar 164 regions d’arreu del món i gairebé 130.000 professionals del sector, motiu pel qual es converteix en una cita imprescindible per a donar a conèixer als principals mercats les novetats, així com per incrementar i consolidar les relacions comercials amb operadors turístics internacionals i establir aliances empresarials que permetin atendre els canvis i necessitats que demanda el mercat.

Galeria d'imatges

smart.jpg
oet_irlanda.jpg
smarttimes.jpg

Document Actions