Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció turística

Salou rebrà mig centenar de cotxes clàssics com a meta de la VI Spain Classic Raid

dilluns 25 març 2019

A falta de poc més de dues setmanes perquè comenci la sisena edició del Spain Classic Raid, tot a punt per posar en marxa el cronòmetre d'un raid que aquest any farà parada a Salou

El Spain Classic Raid és el major raid de regularitat per a cotxes clàssics d'Europa i arriba a la seva sisena edició, que partirà el proper 30 de març des de Barcelona i recorrerà més de 2.000 quilòmetres per camins de terra per arribar, vuit dies després, a Madrid

El Passeig Jaume I de la Capital de la Costa Daurada serà la meta de la primera jornada de la VI Spain Classic Raid, la qual tindrà com a punt de sortida el Port Olímpic de Barcelona. De nou un èxit en la inscripció després de l'edició anterior, on hi va haver un record en la repercussió amb un milió d'euros a tot tipus de mitjans de comunicació. Gairebé un centenar d'equips participaran en aquesta edició del raid de regularitat per a cotxes clàssics més llarg d'Europa, que se celebrarà del 30 de març al 6 d'abril. Vuit etapes per gaudir de la conducció dels cotxes clàssics, la natura, els variats paisatges que ens ofereix la nostra geografia i la dificultat que comporten les proves de regularitat.

La primera etapa d'aquesta sisena edició tindrà meta a Salou i, des d'allà, sortirà la segona etapa rumb a Terol. La prova continuarà fent parada a València, Múrcia, Almeria, Cazorla, Ciudad Real i d'aquí cap a la meta final a Madrid, on se celebrarà el sopar de comiat i el tradicional lliurament de trofeus.

Perquè aquest esdeveniment itinerant sigui com sempre un èxit, l'organització del Spain Classic Raid està composta per més de 20 persones, entre les que s'inclou un equip mèdic, mecànics i cotxes-grua per ajudar els participants que ho necessitin.

El propòsit de conservar i divertir-se amb cotxes clàssics que transmet l'Spain Classic Raid no seria possible sense Bosch, el patrocinador principal d'aquesta prova a la qual acompanya des dels seus inicis. A més, aquesta edició el Spain Classic Raid estrena col·laborador, la marca japonesa Suzuki s'uneix a la caravana del raid aportant vehicles per a les diferents funcions de l'organització.

Per a més informació es poden visitar les pàgines www.spainclassicraid.com i www.facebook.com/spainclassicraid

Document Actions