Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció turística

Salou renova la imatge corporativa de les seves Oficines de Turisme

dijous 15 març 2018

Actualment s’estan realitzant obres d’arranjament a l’oficina situada a la Plaça Europa del municipi, i passat l’estiu es pretén iniciar la remodelació de l’altra oficina situada al Passeig Jaume I 

L’Ajuntament de Salou ha iniciat obres d’arranjament de la imatge corporativa de les oficines del Patronat de Turisme del municipi. Actualment, s’estan duent a terme aquests treballs de remodelació a l’oficina situada a la Plaça Europa, per tal que estigui disponible per Setmana Santa. Passat l’estiu, es pretén iniciar les obres d’arranjament a l’altre oficina situada al Passeig Jaume I.

El regidor de Turisme, Benet Presas, ha explicat que “amb aquesta remodelació volem adaptar les oficines a la nova imatge corporativa del Patronat, per tal de renovar-nos”. Presas també ha volgut destacar “la importància de les oficines, ja que són una font d’informació molt important tant pels salouencs com pels visitants, i amb aquesta nova imatge hem aconseguit que siguin més visibles i atractives”.

Aquests treballs inclouen la pintura, tant interior com exterior; l’arranjament de la rampa d’accés; la reparació del paviment exterior; la col·locació d’uns nous panells de senyalització; la reparació dels panells existents en la façana; l’arranjament d’una filtració d’aigua existent; i l’adequació del taulell d’atenció al públic per allotjar els ordinadors. A més, també s’està treballant en la renovació de la retolació de les oficines, amb la instal·lació de directoris, vinils a l’interior i al mostrador, així com també vinils a la façana posterior amb les lletres corporatives. Aquestes obres d’arranjament compten amb un pressupost de 17.957,10€ més IVA.

Document Actions