Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció turística

Salou rep un fam trip d’agents de viatge de l’Associació RTK alemanya

dilluns 14 octubre 2019

Tretze persones van venir ahir diumenge a conèixer la destinació, de la mà de l’Agència Catalana de Turisme, i van tenir l’oportunitat de passejar pel Camí de Ronda, el passeig de Jaume I i altres punts d’interès turístic del municipi

L’Associació és la més gran del país i compta amb una xarxa d’unes 4.000 sucursals, amb un volum de negoci de 3.000 milions d’euros

Salou va rebre ahir diumenge la visita d’un grup de tretze agents de viatge de l’Associació d’agències de viatge RTK alemanya, la més gran del país, que compta amb una xarxa d’unes 4.000 sucursals, amb un volum de negoci de 3.000 milions d’euros anuals.

RTK (Raiffeisen-Tours-Kooperation) ofereix als seus socis solucions professionals i innovadores en les àrees de vendes, màrqueting i tecnologia. Els socis són tant les franquícies com les agències de viatge de propietat. RTK també engloba les associacions d’Alpha Reisebüropartner GmbH, Touristik Vertriebsgesellschaft, TUI TRAVELStar i les agències sota la mateixa marca neutra de RTK / Raiffeisen Touristik Group GmbH, que esdevé l‘organització de distribució de viatges més gran d’Europa.

Cal dir que els afiliats a l’associació RTK són agències de viatge independents que es volen distingir dels grans grups turístics.

Els agents de viatge van passejar pel Camí de Ronda, pel Passeig de Jaume I i per algunes de les zones més ambientades de Salou i, en acabar, van sopar. El grup va ser rebut pel gerent del Patronat de Turisme, Juan Carlos Capilla, acompanyat de la tècnica Natàlia Bel, que els va agrair la visita i els va donar la benvinguda. Cal dir que aquest fam trip és una acció organitzada per l’Agència Catalana de Turisme.

Segons ha manifestat Juan Carlos Capilla, “el turisme alemany que ens visita és de caire familiar i busca, fonamentalment, el sol i la platja i l’oferta activa i cultural del territori”. Així, el bon temps, el paisatge i la gastronomia són els factors més importants per als alemanys durant les seves vacances a Salou.

Els agents de viatge continuen avui el seu fam trip per altres localitats de la Costa Daurada.

Document Actions