Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció turística

Una operativa jove del touroperador grec Travel Factory aterra a Salou

dimarts 14 març 2017

Es preveu que en total arribaran a la capital de la Costa Daurada prop d’uns 800 visitants grecs

Salou acull al llarg d’aquest mes de març i durant els pròxims mesos diversos grups procedents de Grècia de diverses edats, sèniors, escolars, joves, famílies, etc... Justament, el touroperador grec Travel Factory ja va portar visitants procedents de Viena l’any passat. Degut a la bona acollida que van tenir, aquest any han decidit repetir l’experiència amb visitants grecs. Es per això que el passat 6 de març el touroperador va començar una operació que portarà grups a l’aeroport de Reus durant el mes de març i abril des d’Atenes. La previsió es que uns 800 visitants grecs arribin a Salou durant aquestes dates.

 

Així doncs, durant el mes de març, visitaran Salou 4 grups escolars. Del 13 al 17 ho farà el Nea Penteli, que avui han visitat l’Institut Jaume I i, posteriorment, han estat rebuts per l’alcalde Pere Granados i la regidora d’Ensenyament, Julia Gómez. En una trobada al saló de plens, juntament amb una trentena d’alumnes del Jaume I el batlle els ha donat la benvinguda i els ha desitjat una bona estada al municipi. A la trobada també hi ha assistit  la directora del centre, Montse Vallès, junt amb la professora de grec i cap de departament de Llengües Clàssiques, Meritxell Blay.  El grup que va arribar ahir dilluns dia 13 de març, son 30 joves d'una mitja d'edat de 14 anys de l'escola Gimnasio Nea Penteli al nord d’Atenes.   

El director de Travel_Factory, el Sr. Nikolaos Kavalieros, ha acompanyat el grup el primer dia i també ha estat present avui durant la recepció a alcaldia. Granados, ha volgut aprofitar la visita per a felicitar el touroperador per l’èxit d’anys anteriors i els ha animat a seguir pensat en Salou com a municipi receptiu de visitants en un futur.

Des del Patronat Municipal de Turisme se’ls han lliurat unes bosses amb informació turística de Salou i elements de marxandatge als estudiants.

L’operativa continuarà aquest divendres 17 i fins el  21 de març ho farà amb el centre l’Elefsina, del 21 al 26 ho farà el 14th of Athen, mentre que del 26 al 30 de març ens visitaran alumnes del Platon. Els grups escolars faran diverses visites culturals arreu del territori en indrets tan diversos com: Tarragona, Montblanc, Poblet, Barcelona,...i estaran allotjats a Salou.

Galeria d'imatges

grecs.jpg
P1310854.JPG
P1310843.JPG

Document Actions