Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció turística

Unes 10.000 persones faran nit a Salou i la Costa Daurada durant els tornejos Mare Nostrum Cup

dilluns 01 abril 2019

Aquest migdia l’alcalde Pere Granados ha assistit a la presentació oficial dels campionats Mare Nostrum Cup de Setmana santa de futbol, bàsquet i futsal

S’ha batut el rècord d’equips participants en els tres esdeveniments, amb un total de 600

Els tornejos Mare Nostrum Cup Easter de Setmana Santa han estat presentats aquest dilluns 1 d’Abril en una roda de premsa celebrada al Complex Esportiu Futbol Salou. L’acte ha servit per confirmar de nou que l’aposta per convertir la Costa Daurada en un destí turístic esportiu funciona ja que s’ha anunciat que gairebé 10.000 persones pernoctaran al territori durant els campionats.

La roda de premsa ha comptat amb la participació d’Albert Viñas, CEO de Mare Nostrum Cup i Director Esportiu de Futbol Salou; Sergi Novell, director d’allotjament del grup empresarial Blasi; Pere Granados, alcalde de Salou; Jordi Cervera, Regidor d’Esport de l’Ajuntament de Reus; i Eduard Farriol, president de la Federació Empresarial de Turisme de Tarragona. Tots han destacat la importància que té per al territori el fet de rebre aquest turisme de qualitat vinculat a la pràctica esportiva. L’alcalde Granados, ha posat en valor la visió de l’empresariat local -en aquest cas referint-se a Xavier Blasi- a l’hora d’apostar per inversions en turisme esportiu. “Ha estat el sector privat qui ha posat en valor el turisme esportiu i fixeu-vos que les administracions públiques hem d’anar de la mà i continuar treballant i apostant fort en aquesta línia perquè és un esdeveniment que no para de créixer i que permet desestacionalitzar, donar feina i generar un model d’èxit”.

Els tornejos Mare Nostrum Cup Easter s’han convertit en tot un referent a l’esport de base català i es disputen cada any a Salou i a altres localitats de la Costa Daurada durant les vacances de Pasqua. Les tres competicions, que són MNC Football, MNC Basket – Ciutat de Reus i MNC Futsal, han batut els seus registres de participació per a la nova edició 2019, amb un total de quasi 600 equips, superant de llarg els 494 que van ser la millor xifra, assolida precisament a l’última edició, al 2018.

El XIX MNC Football compta amb 300 equips de futbol, que competiran entre els dies 18 i 21 d’abril. La seu principal és el Complex Esportiu Futbol Salou, però hi ha un total de 28 camps de la província.

 

Abans però, es disputa el IX MNC Bàsquet – Ciutat de Reus. Hi ha 220 equips en 19 categories; es jugaran 28 partits simultanis per a un total de 469 i la Costa Daurada tornarà ser capital del bàsquet per Setmana Santa.

 

El torneig MNC Futsal es juga entre els dies 3 i 5 de maig. L’any passat aquesta competició es va estrenar amb 40 clubs i al 2019 hi haurà 70, aprofitant també que s’ha ampliat el nombre de categories.

 

MNC a Àsia i Amèrica

Albert Viñas ha aprofitat la presentació dels tornejos Easter per fer oficial que l’empresa organitza un nou torneig als Estats Units: el MNC Denver, que es disputarà a finals de Juliol. Viñas no ha volgut avançar més detalls sobre l’esdeveniment però sí que ha confirmat dos clubs importants per al II Mediterranean Champion China, l’altre torneig Mare Nostrum Cup internacional; el Lille i el Chelsea jugaran a Kunming aquest estiu.

Galeria d'imatges

20190401_114359.jpg
20190401_120539.jpg
IMG_9835.JPG
IMG_9843.JPG

Document Actions