Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció turística

Salou i PortAventura World participen en un roadshow a Belfast, Kilkenny i Shannon per reforçar la promoció turística al mercat irlandès

dilluns 02 setembre 2019

S’ha dut a terme entre el 27 i el 29 d’agost i hi han anat delegats del complex d’oci i tècnics del Patronat de Turisme de Salou

L’alcalde, Pere Granados, ha destacat que Salou sigui la destinació més sol·licitada pels irlandesos en la majoria d’agències participants

Salou i PortAventura World, amb l’objectiu de reforçar la promoció turística al mercat irlandès, han participat, del 27 al 29 d’agost, al roadshow a les ciutats de Belfast, Kilkenny i Shannon, organitzat per Travel Media Irlanda.

El primer dia a Belfast va ser tot un èxit, amb la presència de 63 agents de viatge procedents de Belfast, Newcastle, Derry i Lisburn.

Pel que fa a Kilkenny, cal dir que té agències molt importants, com ara Marble City Travel i Manning Travel, entre altres. En aquesta vila també hi van fer cap venedors de TUI i agències procedents d’altres poblacions veïnes, com Thurles i Waterford.

El darrer dia del roadshow, el 29 d’agost, es va fer promoció a la ciutat de Limerick, amb la participació d’unes 25 agències de la ciutat i rodalies.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha valorat molt aquesta promoció, de la què ha destacat el seu objectiu principal, que  és  “reforçar les vendes del mercat irlandès fins a finals de temporada”.  Segons el batlle, “en la majoria d’agències participants al roadshow, Salou continua essent la destinació més sol·licitada pels irlandesos, atès que és un destí turístic molt popular a Irlanda”.

D’altra banda, les dates en què finalitzen les operacions aquesta temporada 2019 amb els diferents aeroports irlandesos son les següents: Belfast (fins el 2/11/2019); Dublín (26/10/2019); Cork (17/09/2019) Shannon (26/10/2019).

Durant la primera quinzena d’agost el mercat irlandès a Salou ha augmentat lleugerament, un 0.2%.

 

Document Actions