Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Salou Smart Destination

L’APP Salou al mòbil arriba a més de 3.000 descàrregues aquest any

dijous 07 desembre 2017

L’aplicació gratuïta es troba disponible en Android i iOS i ofereix tota la informació municipal i actes d’agenda, entre d’altres

L’APP també permet demanar cita via on line per la renovació del DNI, així com per a altres tràmits

 

L’APP de Salou, ‘Salou al mòbil’ acumula 3.087 descàrregues d’ençà la seva posada en funcionament el gener de 2016. La majoria de les quals, 2.269 corresponen al sistema Android (un 73,5%) mentre que les 818 restants pertanyen a l’Apple Store (un 26,5%). L’APP ‘Salou al mòbil’ la va crear el Circ de la Cultura i la programació la realitza Enric Mas.  

L’APP, de caràcter gratuït i disponible en català, castellà, anglès i francès, és molt intuïtiva i recull tota la informació municipal, complementant la que es pot trobar al portal www.salou.cat; o bé als perfils de Facebook de l'Ajuntament de Salou o al Twitter @Ajuntamentsalou. A més, permet demanar cites on line per al punt d’informació d’activitats; per l’assessorament a emprenedors; a més de l’oficina al consumidor, el servei d’emissió i renovació del DNI o la cita prèvia amb els regidors.

Però aquesta APP del municipi també busca acostar al ciutadà altre tipus d'informació d'interès com són les instal·lacions municipals; els transports; els centres de salut; telèfons d'interès o tota la informació relacionada amb l'Ajuntament, els seus departaments i serveis; així com les oficines de turisme o els punts wi-fi repartits pel municipi. L’APP també permet rebre alertes push directament al mòbil que informen de les notícies de més interès o d’aquells esdeveniments que es considerin de més rellevància pel ciutadà. D’altra banda, l’aplicació també incorpora un mapa interactiu que permet utilitzar-la com a guia turística del municipi, i facilita els contactes de lloguer de cotxes, motos i bicicletes.

A més, es pot trobar tota la informació sobre les rutes gastronòmiques (Sabor Salou, Gastrotour o el Rally de Tapes) i sobre els altres cicles festius (Festa Major d’hivern o les Nits Daurades). I, entre els apartats que s’hi troben amb molt volum d’informació hi ha el referit a restaurants, bars i pubs on sota el nom 'menjar i beure' es pot triar entre l'àmplia oferta existent de prop de 200 establiments.  Cada restaurant disposa de la seva fitxa ampliada amb la descripció de la seva cuina, els serveis que ofereix, la ubicació geolocalitzada per tal de poder-hi arribar a través de les indicacions de Google Maps, i els preus aproximats de la carta dels locals; l’usuari també pot consultar un apartat que detalla els hotels, aparthotels i la resta d’oferta d’allotjament amb tots els serveis que ofereixen.

Des de l’APP 'Salou al mòbil' també inclou un ampli apartat informatiu que recull de manera molt clara 'Què fer' al municipi, per tant recollint dades sobre les platges; els principals llocs d'interès, com el Camí de Ronda, el Jardí Botànic o les Fonts Ornamentals, entre molts d’altres. També s’hi poden trobar les empreses d'oci o les rutes de Salou. Per tant, es tracta d’una eina que pot ser útil tant per al visitant com per a les persones que viuen a Salou.

Galeria d'imatges

APP_Mbil_petita.jpg
Screenshot_20171106-125537.png

Document Actions