Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Servei d'Ocupació Municipal

Orientació laboral

En la recerca de feina, de vegades ens trobem amb dificultats, i, des del SOM Salou, oferim a les persones usuàries inscrites a la Borsa de Treball Municipal un servei d’assessorament i orientació laboral individualitzat, amb cita prèvia, per tal de dotar les persones que cerquen feina i/o volen un canvi d’orientació professional amb les eines i recursos que permetin millorar les seves oportunitats d’accés al mercat laboral.

En l'assessorament individual, el personal tècnic del SOM Salou acompanya la persona que cerca feina a reflexionar i identificar en quin punt del procés es troba; a investigar altres aspectes i vies que potser encara estan per explorar referents a la feina; valorar quines variables estan incidint en el procés; decidir a on es vol arribar; i definir el procés per aconseguir-ho. Aquest procés es realitza a través d’una entrevista inicial individual, amb detecció de necessitats, i una posterior confecció d’itinerari personal d’orientació.

Pots demanar cita prèvia per a la entrevista d’orientació laboral al Servei d'Ocupació Municipal enviant un correu electrònic a somsalou@salou.cat i especificant que necessites cita per a orientació laboral.

 

ORIENTACIÓ A COL·LECTIUS ESPECÍFICS:

Des del SOM Salou, es realitzen accions d’orientació i assessorament per a col·lectius específics, com els joves i altres col·lectius amb dificultats d’inserció laboral.

Actualment, des del SOM Salou, s’estan impartint tallers de recerca de feina als diferents instituts del municipi i als alumnes de PFI-PTT del Centre Atenea; s’està col·laborant amb el servei d’acollida als nouvinguts al municipi; i s’estan executant programes específics, adreçats a col·lectius amb dificultats d’inserció laboral.

Document Actions