Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Tributs i Gestió Econòmica

L’Ajuntament de Salou tramita 663 declaracions de la renda en aquesta darrera campanya

dimarts 24 juliol 2018

Un conveni de col·laboració entre el consistori i l’Agència Tributària de Tarragona facilita aquest servei gratuït a la població

Des del 10 de maig i fins al 2 de juliol, coincidint amb la campanya de la declaració de la renda 2017, l’Ajuntament de Salou ha posat a disposició de la població el servei d’elaboració gratuïta de les declaracions corresponents al 2017 que enguany ha tramitat 663 declaracions de ciutadans –en la seva gran majoria de Salou- fruit del conveni signat amb l’Agència Tributària de Tarragona. En virtut del conveni l’Ajuntament de Salou ha posat a disposició de la campanya dues funcionàries les quals han atès de manera presencial al llarg dels darrers dos mesos les persones que havien sol·licitat cita prèvia.

Pel regidor de Gestió Econòmica, Toni Brull, es tracta d’un servei al ciutadà que facilita els tràmits als ciutadans i que ja fa més de tretze anys que està disponible.

Aquest conveni se signa cada any gràcies a l’estreta col·laboració que mantenen l’Ajuntament i l’Agència Tributària de Tarragona perquè tots els contribuents del municipi que vulguin puguin realitzar la seva declaració de la renda en el mateix Ajuntament. Des d’aquests es pretén fomentar la interrelació administrativa, amb l’objectiu d’apropar-se i millorar el servei al ciutadà, perquè aquest pugui gaudir d’una atenció directa més eficaç i pugui accedir més fàcilment a diferents tipus de serveis sense necessitat de desplaçar-se del propi municipi i sense cap cost afegit pel contribuent.

Document Actions