Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Tributs i Gestió Econòmica

Salou obre el termini per fraccionar i domiciliar els impostos municipals del proper exercici

dimarts 04 juliol 2017

Fins a final d’any es podrà sol·licitar aquesta mesura que permet a més gaudir d’una bonificació de l’1% en el cas de la domiciliació

L’Ajuntament de Salou ja ha obert el termini per tal que els nous contribuents i les empreses del municipi que ho sol·licitin puguin fraccionar o avançar el pagament dels impostos i taxes de cara al proper exercici del 2018. D’aquesta manera, amb les modalitats de Sistema de Pagament Avançat (SPA) o el Sistema de Pagament Fraccionat (SPF) es pot gaudir d’una bonificació d’entre l’1 i el 2%, depenent de si es paga per avançat o de manera fraccionada. També s’aplica un 1% de descompte als contribuents que domicilien els seus tributs.  

Cal recordar que, un cop feta la domiciliació aquesta restarà vigent fins que s’indiqui expressament el contrari per part del contribuent. Segons ha manifestat el regidor de Gestió Econòmica “el càrrec es durà a terme just a la meitat del termini establert del pagament voluntari;  incrementant les possibilitats i facilitats que es presta al contribuent per satisfer les seves obligacions tributàries amb l’administració local”.


Cal recordar que el Sistema de Pagament Fraccionat (SPF) i el de pagament avançat (SPA) permet –en el primer cas- fer front als impostos en 10 mensualitats, de febrer a novembre mitjançant una domiciliació bancària que es carrega el dia 5 de cada mes; i en el segon cas -l’avançat-  carregant una única quota al febrer i aconseguint de cara al particular o empresa una bonificació de l’1% del total de la xifra. Actualment, al sistema especial de pagament de tributs o sistema fraccionat, hi ha 1.044 contribuents acollits, mentre que al sistema avançat de pagament de tributs hi ha 1.405 contribuents acollits.


Les persones interessades en sumar-se a qualsevol de les diferents opcions de pagament poden tramitar la seva petició on line a través de l’oficina virtual que té l’Ajuntament de Salou

Document Actions