Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Urbanisme i planejament

El Barranc de Barenys de Salou començarà a executar-se al 2020

dijous 02 maig 2019

El projecte definitiu arribarà a l’Ajuntament aquest proper mes de juny i les expropiacions es faran efectives passat l’estiu

Els tràmits per tirar endavant l’endegament del barranc de Barenys segueixen el calendari previst, segons es desprèn de la darrera reunió de la comissió tècnica paritària entre Ajuntament de Salou i la Generalitat. Aquesta setmana s’ha reunit a Territori i Sostenibilitat la comissió tècnica que tira endavant aquest projecte i s’ha constatat que, segons l’ACA, de cara al mes de juny, ja hi haurà damunt la taula l’aprovació definitiva del projecte de desviament de Barranc de Barenys.

Segons es desprèn de la trobada es mantenen els calendaris: al mes de juny estarà aprovat definitivament el projecte que s’enviarà a l’Ajuntament per tal d’iniciar la Modificació puntual del POUM i al mes de setembre preveuen el pagament de les expropiacions. Així, durant el 2019 es durà a terme tota la tramitació perquè el 2020 es pugui posar punt i final a un dels problemes més importants que pateix el municipi com és la inundabilitat del barri de la Salut per desbordaments del barranc amb l’inici de les obres d’aquesta canalització.

Cal recordar que el projecte en el qual es treballa és crear un únic canal d’endegament d’uns 30 metres d’amplada, que desguassarà les aigües pel carrer Barenys; i que Generalitat finançarà el projecte amb una inversió de 14 milions d'euros, dels quals 4'5 seran destinats a pagar les expropiacions.

Document Actions