Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Urbanisme i planejament

Els treballs inicials de desmuntatge per a la futura demolició de l’Hostal Bona Estada de Salou ja han començat

diumenge 01 desembre 2019

De forma manual, els operaris treballen en la teulada i els dos pisos superiors de l’immoble per evitar que hi hagi despreniments i es pugui desplomar alguna part de l’edifici cap al carrer

La primera planta i la planta baixa s’enderrocaran amb maquinària pesada, uns treballs que es contemplen per mitjans d’aquest mes de desembre

L’espai resultant s’adequarà per permetre l’ús públic, ja que es farà una plaça on s’ubicaran bancs i una escultura del Ball de Bastons

 

Els treballs inicials de desmuntatge per a la futura demolició de l’Hostal Bona Estada, situat al nucli antic de Salou i adossat a l’església de Santa Maria del Mar (c. Ponent, 11), ja han començat.

Els operaris treballen, de forma manual, en la teulada i els dos pisos superiors de l’immoble per evitar que hi hagi despreniments i es pugui desplomar alguna part de l’edifici cap al carrer.

La primera planta i la planta baixa de l’antic hostal es demoliran amb maquinària pesada de grans dimensions, uns treballs que es contemplen a mitjans d’aquet mes de desembre. Serà aleshores quan es treurà tota la runa.

Actualment, l’edifici de l’Hostal Bona Estada es troba adossat al transsepte i l’absis de l’església Santa Maria del Mar.

L’Ajuntament de Salou, amb l’enderroc de l’Hostal Bona Estada, té la finalitat de poder completar l’actuació de recuperació de l’església tornant-li la característica d’edifici aïllat. Així mateix, l’espai que resulti de l’eliminació de l’hostal s’adequarà per permetre l’ús públic, ja que en sortirà una plaça on s’instal·laran bancs i una escultura en homenatge al Ball de Bastons; una actuació que es va aprovar gràcies als pressupostos participatius.

Fins que acabi l’obra, el perímetre de seguretat adjacent a l’església de Santa Maria del Mar, els carrers Ponent i Mestral, restaran tancats a la circulació, protegits i senyalitzats. 

Galeria d'imatges

Hostal Bona Estada 3.JPG
Hostal Bona Estada 4.JPG
Hostal Bona Estada Desinstal·lació 2.jpg

Document Actions