Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Urbanisme i planejament

Es desestima el recurs que pretén una indemnització en el cas Villa Alexander

dilluns 19 juny 2017

Respecte la sentencia del TSJC referent al cas del restaurant Villa Alexander, que anul·lava en part la llicència dobres per a convertir el Xalet Villa Enriqueta en restaurant, així com la llicència d’activitat i la de 1ª ocupació, la propietat de l’immoble i empresa explotadora TURISPATRIMONIAL va presentar una reclamació de responsabilitat patrimonial el passat 13 de març de 2017, al considerar el seu dret a una indemnització; reclamació que va ser inadmesa a tràmit per part de l’Ajuntament el passat 10 d’abril, fonamentant que no hi ha elements que la sostinguin, ni cap document jurídic ni sentencia del Tribunal que condemni a l’Ajuntament a indemnitzar; i en consequència la propietat no té cap dret tampoc a reclamar.

En aquest mateix sentit, l’Ajuntament ha desestimat el recurs de reposició interposat per TURISPATRIMONIAL SL contra el decret de 10 d’abril que l’Ajuntament inadmitia a tràmit la reclamació de responsabilitat patrimonial.

La sentencia del TSJC només manifesta que es corregeixin una part d’una sèrie de reformes realitzades al Xalet de Villa Enriqueta amb les obres de restauració, ampliació i adaptació de l’immoble per convertir-lo en restaurant. i poder continuar amb la seva activitat. 

Segons el regidor de Serveis Generals, Jesús Barragán, “en el moment que l’empresa realitzi les obres que estableix la sentència, llavors podrà continuar amb l’activitat de restaurant”.

Galeria d'imatges

villaalex.jpg
T36_RLM0531BX.jpg

Document Actions