Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Urbanisme i planejament

Granados: “avui és un dia important per tots aquells que creiem en el Centre Turístic Integrat”

dijous 15 juny 2017

Aquest matí s’ha celebrat una reunió al CRT en la que s’ha encarregat a l’Incasòl la transformació urbanística dels terrenys i les infraestructures externes

Els operadors que opten a una llicència per a la instal·lació i explotació del complex turístic integrat presentaran les seves ofertes a final de juny i una mesa d’avaluació les analitzarà durant les setmanes posteriors

El Consorci Recreatiu i Turístic (CRT) s’ha reunit aquest dijous a la seu del l’organisme per avaluar l’estat del projecte turístic que es preveu construir als terrenys annexos a PortAventura World. En aquesta reunió, de la que hi forma part l’alcalde de Salou, Pere Granados, el regidor de Gestió Econòmica Toni Brull, a més del regidor de gestió de Territori Marc Montagut i el regidor de Turisme, Benet Presas, ha estat presidida pel secretari d’hisenda del govern, Lluís Salvadó.

En el decurs de la reunió s’ha acordat encarregat a l’Institut Català del Sòl (INCASÒL) la gestió del procés de transformació urbanística dels terrenys del sector així com el desenvolupament de les infraestructures externes, és a dir el planejament urbanístic, incloent el pla de millora urbana del CTI, elpla especial per a les línies elèctriques o el pla especial d’infaestructures dels accessos extersn, entre d’altres.  L’alcalde de Salou, ha manifestat que “avui és un dia important per tots aquells que creiem en el Centre Turístic Integrat (CTI) perquè fem un gran pas en aquest projecte”. Granados també ha assenyalat que “és un projecte molt bo, que millorarà les infraestructures del territori i que generarà molts llocs de treball . Les circumstàncies ens han abocat a que s’hagi d’anar depressa, ja que a finals de mes sabrem quin operador ha guanyat el concurs i per això hem aprovat aquestes delegacions a l’Incasòl”, apuntava. Segons el calendari que s’ha donat a conèixer avui, el proper 30 de juny a les 14h finalitza el termini per a que les empreses es presentin al concurs; la mesa de valoració es reunirà el mateix 30 de juny per tal de procedir a l’obertura del sobre A, el qual conté la informació general de les empreses participants i les garanties requerides. El sobre B, amb la proposta arquitectònica, l’estudi econòmic financer i altres aspectes de la proposta s’obrirà el 10 de juliol i, finalment, l’informe de la mesa s’emetrà en un termini màxim de 45 dies hàbils a comptar des e la finalització del termini de sol·licituds.

 

També han participat en la reunió al CRT l’alcalde de Vila-seca, a més del director general d’Ordenació del Territori i Urbanisme, Agustí Serra; el director de l’Incasòl, Damià Calvet i el delegat del govern a Tarragona, Òscar Peris, a més d’altres tècnics de les respectives administracions.

Galeria d'imatges

cti.jpg
g_presentacio-22.jpg

Document Actions