Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Urbanisme i planejament

L’Ajuntament de Salou simplifica el procediment de tramitació de sol·licitud d’obres menors

dijous 22 juny 2017

Aquesta acció permetrà un estalvi administratiu, alhora que reduirà els temps d’espera

Aquesta setmana l’Ajuntament de Salou ha posat en marxa el nou procediment de tramitació de sol·licituds d’obres menors, que permetrà una millor gestió d’aquests expedients, i facilitarà als interessats l’inici de les obres.

La reducció del temps d’espera i la simplificació del procediment han estat els gran canvis que s’experimentaran a l’hora de comunicar una obra menor. A més, això permetrà un estalvi en la carga administrativa de la corporació.

El nou procediment estableix dos escenaris: les reformes en habitatges i espais comunitaris, a on les obres podran iniciar-se en el moment en que es presenti la comunicació i es pagui la taxa; i les reformes en locals i hotels, a on les obres podran iniciar-se en el moment en que l’Ajuntament formalitzi favorablement la comunicació.

El regidor de Serveis Generals, Qualitat i Noves Tecnologies, Jesús Barragán, ha explicat que “amb aquesta millora volem facilitar el procés als ciutadans, alhora que reduïm la càrrega administrativa del personal de l’Ajuntament, amb l’objectiu de dedicar més recursos als procediments més demandats per la ciutadania”.

Document Actions