Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Urbanisme i planejament

L’alcalde de Salou assisteix a una reunió al Ministeri per a la Transició Ecològica per tractar sobre les actuacions pendents al Camí de ronda

dijous 17 octubre 2019

La trobada ha tingut lloc avui dijous a Madrid, amb el subdirector general per a la Protecció de la Costa, Ángel Muñoz Cubillo

Han parlat sobre la fase que connectarà la Cala Morisca amb el Far de Salou ‘sense cap tipus d’obstacle’

L’alcalde de Salou, Pere Granados, s’ha reunit aquest matí amb el subdirector general per a la  Protecció de la Costa, Ángel Muñoz Cubillo, per tal de tractar sobre les actuacions pendents relatives a la darrera fase del projecte de construcció del Camí de Ronda.

La trobada ha tingut lloc a Madrid, a la seu de la Secretaria d’Estat de Medi Ambient, dins del Ministeri per a la Transició Ecològica.

Concretament, la fase sobre la qual s’ha parlat és “la que connectarà la Cala Morisca amb el Far de Salou, sense cap tipus d’obstacle”. Així, “hi haurà un pas, avui inaccessible, per sota del Xalet Rubio, obra de Bonet Castellana”, segons ha explicat l’alcalde Pere Granados. 

El batlle ha assenyalat que “per nosaltres, és molt important acabar l’última fase del projecte de construcció del Camí de Ronda, que és beneficiós des de molts punts de vista: ecològic i mediambiental, turístic i social”.

Amb la recuperació i regeneració de la zona de la Cala Morisca, el govern municipal salouenc va convertir, ara fa poc més d’un any, un espai privat en un entorn públic, amb un valor paisatgístic protegit, a la vora del mar.

Document Actions