Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Urbanisme i planejament

L’alcalde Pere Granados, satisfet amb l’acord del Govern que farà possible la compra dels terrenys per construir Hard Rock

dimarts 03 març 2020

El batlle ha recordat que ‘he defensat aquest projecte des del primer moment, convençut que era molt important, tant per a Salou com pel territori’

Segons, ha dit, ‘generarà molts llocs de treball i molta riquesa; tindrem nous mercats turístics i ens posicionarà arreu del món com una destinació que va més enllà d’allò que és Europa’

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha manifestat avui la seva satisfacció amb la notícia de l’acord del Govern català pel què es farà possible la compra dels terrenys per construir Hard Rock.

El batlle de Salou ha defensat aquest projecte des del primer moment “convençut que era un gran projecte, tant per Salou, com pel territori”, ja que “crearà molts llocs de treball”, que “són molt necessaris”. Així mateix, ha dit, “Hard Rock generarà molta economia i riquesa a Salou i al territori, i també tindrem nous mercats turístics, a la vegada que ens posicionarà arreu del món com un destí que va més enllà d’allò que és Europa”.

Pere Granados ha reiterat que aquest projecte turístic integrat serà un gran benefici per Salou i pel territori, ja que obrirà 365 dies a l’any i serà un revulsiu perquè Salou faci un pas endavant cap a la desestacionalització. En aquest sentit, ha assenyalat que “nosaltres, des de l’Ajuntament, estem treballant de valent perquè hi hagi una sostenibilitat econòmica per a les famílies, que puguin treballar durant tot l’any i no només de forma estacional”.

Tanmateix, l’alcalde ha recordat que “hem trobat moments en què els grups polítics, de forma partidista i només amb la finalitat demagògica, s’hi havien posicionat en contra”.

L’alcalde ha detallat els equipaments que es faran en cadascuna de les fases i ha destacat la línia de Hard Rock Live, que implica que a Salou “tindrem espectacles, shows, performances in live i concerts de primer ordre, a banda del turisme d’incentius i congressos, que ja ho està treballant molt bé PortAventura”.

Finalment, Granados ha dit que “d’aquí a un any podrem veure les màquines treballant i en aquest mandat veurem aquest projecte fet realitat”. Així, “felicitem el Govern i totes les parts, des dels Ajuntaments fins a la Generalitat, i la part privada, com PortAventura”.

Fitxers adjunts

Document Actions