Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Urbanisme i planejament

Les obres d’endegament del barranc de Barenys mantenen el calendari previst

dimecres 26 juliol 2017

Aquesta propera tardor es donaria tràmit a l’aprovació del projecte final i a les posteriors expropiacions dels immobles afectats, segons es desprèn d’aquesta darrera reunió amb l’Incasòl, l’ACA, i Generalitat

Els tràmits per tirar endavant l’endegament del barranc de Barenys segueixen el calendari previst, en la darrera reunió entre l’Ajuntament de Salou i membres d’Incasòl, l’ACA, i la Generalitat, celebrada les darreres hores s’ha tractat sobre el calendari previst per desenvolupar –en primer lloc el projecte, i  posteriorment licitar-lo i executar-lo. L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat del regidor de Gestió de Territori, Marc Montagut, i altres tècnics municipals han estat treballant intensament amb l’ACA, Incasòl, i la Generalitat el compliment dels terminis. Així, durant aquest 2017 es duran a terme els treballs de redacció i expropiació i de cara a principis del 2018 l’inici dels treballs.

L’alcalde ha assegurat que “ha estat una reunió molt productiva perquè estem mantenint el calendari d’actuació en el que es determina que el primer semestre del 2018 s'iniciaran les obres d’endegament del barranc”. “És un projecte que busca solucionar les inundacions que pateix el barri de la Salut per desbordaments i acabar amb les incomoditats que genera al barri”, apuntava.

Cal recordar el projecte en el que es treballa, com explicava el regidor de Gestió de Territori, Marc Montagut, afecta el tram que hi ha a la part final del barranc (des de la línia del ferrocarril i fins a mar) per tant en ple barri de la Salut. La proposta que es desenvoluparà dóna compliment a la sentència del jutge manté  la Q200 i busquem solucions que elevin fins a la Q500 la capacitat d’evacuació d’aigües en cas d’avinguda.

Aquesta reunió s’emmarca dins els contactes que es duen a terme entre Ajuntament i Generalitat dins la comissió paritària de seguiment dels acords del CRT.

Galeria d'imatges

foto_peque.jpg
P1040295.JPG

Document Actions