Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Urbanisme i planejament

Pere Granados: “properament es prevista la licitació de tres projectes pel desenvolupament del TrenTram”

dijous 13 juny 2019

L’alcalde de Salou ha mantingut una reunió amb el president de FGC i el director general d’Infraestructures de la Generalitat, per tal de donar un nou impuls a la implantació d’aquest mitjà de transport tipus tramviari.

L’alcalde de de Salou, Pere Granados, acompanyat del regidor de Gestió del Territori, Marc Montagut i l’arquitecte municipal, ha mantingut una reunió de treball amb el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Ricard Font, el director General d’Infraestructures de Mobilitat, Xavier Flores, i el director de Xarxa Ferroviària i Projectes, Pere Mateu, per tractar l’evolució dels treballs tècnics per a la implantació de la xarxa del TrenTram a Salou i Cambrils.

Segons es desprèn de la reunió, la Conselleria de Territori va encarregar a FGC que redacti els projectes necessaris per tirar endavant aquesta plataforma tramviària, de forma que abans de l’estiu es licitarà un Pla Especial d’Urbanització i Ordenació, un projecte d’infraestructura ferroviària i un altre d’operadora. D’altra banda, la Generalitat també incidirà en demanar la col·laboració de l’Estat per a la transferència de les corresponents competències en el traçat que han de facilitar la construcció del TrenTram.  

L’alcalde Pere Granados manifestava que “ha estat una reunió altrament positiva i aclaridora, ja que tot apunta que properament es licitarà la redacció dels tres projectes per desenvolupament del TrenTram”.

Document Actions