Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Urbanisme i planejament

Salou finalista en la Conference S.Arch Architecture Award 2018

dimecres 28 març 2018

L’actuació “groga” duta a terme en un tram de l’avinguda de Carles Buigas, finalista en la categoria Urban/Landscape

L’actuació (prova pilot) compresa dins del projecte de millora de l’avinguda de Carles Buigas executada l’any passat, consistent en pintar el paviment d’un tram d’aquest espai amb “topos” grocs i la disposició d’elements decoratius com bidons amb lluminàries, ha estat seleccionat com a finalista en els S.ARCH  The 5th International Conference on Architecture & Built Environment + AWARDs, que se celebrarà del 22 al 24 de Maig a Venecia, Italia.

La S.ARCH (ARCHitectura Sostenible), és una plataforma internacional on els professionals, investigadors i líders de la indústria es reuneixen i intercanvien coneixements i experiències sobre disciplines multidisciplinàries de l'arquitectura i l'entorn construït. El premi S.ARCH es concedeix al millor projecte finalitzat i al millor disseny conceptual i les seves implementacions exemplars a tot el món.

Els premis S.ARCH pretenen reconèixer els nous desenvolupaments en arquitectura sostenible, on s'ha prestat especial atenció als esquemes de construcció/disseny que utilitzen recursos locals i solucions de disseny apropiades de manera innovadora.

Els premis volen fomentar conceptes/dissenys d'edificis que estableixin amb èxit nous estàndards en arquitectura. Els premis poden desafiar, impulsar i inspirar arquitectes per enfrontar-se més amb l'objectiu de l'arquitectura i la seva relació amb el medi ambient.

L’actuació a Carles Buigas opta com a finalista d’aquests premis amb el projecte en la categoria Urban/Landscape. L'anunci formal del guanyador i la cerimònia de lliurament tindrà lloc el 23 de maig a Venècia, Itàlia.

Galeria d'imatges

petita_carles_buigas.jpg

Document Actions