Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Urbanisme i planejament

El nou sector de creixement de Salou. Sector 04

Sector 04

El govern de Salou està treballant en un nou projecte d'expansió urbanística a la zona d'Emprius nord. El Pla Parcial del sector 04, que preveu nova activitat hotelera, comercial, de serveis i esportiva. En concret, el pla preveu 2.000 habitacions d’hotel repartides en un màxim de quatre ressorts turístics; una ciutat esportiva municipal de 10 hectàrees; 17.000 metres quadrats de sostre comercial i un parc d’oficines amb 5.000 metres de superfície, i fins a 145 nous habitatges.

Els terrenys, de 44,3 hectàrees, limiten amb la C-31b, el Vial de Cavet i el Passeig 30 d’octubre, i estan situats a tocar de la futura estació de ferrocarril i de PortAventura. El ple del mes de desembre de 2017 es va ja aprovar inicialment l’aprovació inicial de la modificació puntual del POUM referent als paràmetres urbanístics del sector-04 i l’ordenació detallada del sòl.

Alhora, la urbanització d’Emprius Nord millorarà les comunicacions, atès que es crearà un nou vial urbà d’enllaç amb l’autopista AP-7. Aquests treballs es podrien enfilar als 16 milions d’euros. Segons el consistori, a finals del 2018 es podria aprovar el projecte definitivament i, a partir de la tardor del 2019, es podria desenvolupar la reparcel·lació i la seva posterior urbanització.
Document Actions