Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

1.200 triatletes protagonitzaran una ISOSTAR EXTREME MAN Salou que reforça la seguretat i el servei a l'esportista

dimarts 06 maig 2014

Amb un nou circuit ciclista tancat al trànsit, la prova reforça els serveis a l'esportista amb els speed points i la cobertura en viu

 

Aquest diumenge, 11 de maig, 1.200 triatletes protagonitzaran una renovada edició d' ISOSTAR EXTREME MAN Salou que, per primera vegada , presenta un circuit ciclista a una sola volta , totalment pla i tancat al trànsit. Una proposta dissenyada per volar que permetrà al triatleta rodar a màxima velocitat en un recorregut blindat , 100 % segur , que discorrerà majoritàriament per l'autovia A7 en direcció sud.
Luis Genero, director general de Win Sports, empresa organitzadora de l'esdeveniment, va destacar les novetats de "la cinquena edició d'una prova, que s'ha consolidat com a referència a Europa en el triatló de mitja distància. Aquest any, Isostar Extreme Man Salou oferirà més garanties al participant a nivell de seguretat i de serveis". En aquest sentit , Salou serà la primera competició on es posaran en marxa dos serveis destacats:
- Speed ​​points. Trams cronometrats , tant en el sector ciclista com en la carrera a peu , amb premi al més ràpid i classificació especial .
- Seguiment en viu. Possibilitat de seguir als participants i la seva evolució , a través d'ordinador , mòbil o tablet en www.extreme - man.com
 

A més, ha recordat que " el 2013, Frederik Van Lierde va vèncer a Salou, abans de proclamar, a final de temporada, campió del món de triatló. En aquesta ocasió , el gran favorit és el triatleta internacional Marcel Zamora, en un cartell on figuren noms de la talla de Sergi Escobar o Dolça Oller".
L'alcalde de Salou, Pere Granados, va exposar que "l'Ajuntament de Salou continua apostant per la prova, ja que és una forma de fer turisme a la nostra ciutat, reforçant la marca de turisme esportiu i mantenint l'activitat econòmica abans d'arribar a la temporada estival" .
Per la seva banda, el regidor d'Esports, Felip Ortiz , s'ha mostrat " molt satisfet per les novetats de la prova " a la qual augura "un gran èxit" . Així mateix , es va dirigir a la població per demanar "comprensió en el tema del trànsit" .

Julien Blondin , product manager d'Isostar , partner oficial del circuit per segon any consecutiu , ha assegurat que " la marca aposta per segon any consecutiu pel circuit de mitja distància de Isostar Extreme Man i que espera que aquesta primera prova del circuit tingui molt èxit , tant o més que l'any passat " . D'altra banda , ha apuntat que " Isostar , com a marca especialitzada en nutrició esportiva , facilitarà a tots els participants productes Isostar en el avituallaments per garantir la millora del seu rendiment en la competició" .


Dispositiu especial de trànsit
Amb motiu de la disputa d'aquest esdeveniment esportiu , efectius de la Policia Local i dels Mossos d'Esquadra estaran controlant i indicant les alternatives durant la prova , tant a participants com a conductors.


Així , l'A - 7 estarà tancada en direcció sud , entre l'Hospitalet de l'Infant i Salou , entre les 6:00 i les 11:30 hores . Davant d'aquesta situació , les alternatives són :
- L'AP -7 serà gratuïta entrant a l'Hospitalet o Cambrils fins a Salou .
- N - 340

L'entrada a Salou per C - 14 ( autovia de Reus ) serà:
- A la zona de llevant : per Port Aventura o per la Pineda
- A la zona de ponent per Vilafortuny / Cambrils

La sortida de Salou serà :
- En sentit Reus , Tarragona o Autopista
- Per carrer Barcelona

Per accedir a Plaça Europa o Zona de Llevant i viceversa :
- Per Passeig 30 d'Octubre

RESTRICCIONS DE TRÀNSIT DIUMENGE 11 DE MAIG DE 06:00 A 15:00 H.
a) Avinguda Cap Salou i tram final Carrer Torremolinos TANCAT
b ) Avinguda Pla de Masset ( viària La Pineda ) i Carrer Carles Buigas RESTRICCIONS
c ) Passeig Jaume I RESTRICCIONS

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

extreme.jpg
Flyer_Alteraci_Trnsit_copia.jpg
P1010734.JPG
P1010753.JPG

Document Actions