Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

14 alumnes de la UEC participen a un curs de cuina a 'La Goleta'

És el resultat d’un conveni de col·laboració entre Ajuntament i aquest restaurant per introduir als joves al món de la restauració

divendres 14 febrer 2014

Durant el mes de febrer un total de 14 alumnes de la UEC Salou realitzen un monogràfic de cuina al restaurant “La Goleta”. Els alumnes passen per la cuina de l’establiment per parelles per tal de que l’atenció a l’alumnat sigui individualitzada i la més acurada possible. La Goleta va signar un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Salou, per tal de col·laborar amb la formació dels alumnes oferint les seves instal·lacions i professionals, amb l’objectiu que els joves puguin introduir-se al món culinari i de la restauració.

Durant aquest curs els nois i noies podran formar-se de la mà de grans professionals de la restauració i viure “in situ” dos jornades laborals de cinc hores cada dia al restaurant, elaborant els àpats que després degustaran. Els alumnes participaran en tot el procés d’elaboració de plats típicament mediterranis.  La regidora d’Ensenyament, Júlia Gómez, destaca “aquesta experiència és molt interessant pels alumnes que realitzen una aproximació al món laboral i experimenten les aptituds necessàries per desenvolupar professions vinculades al món de la restauració”. L’equip de professors que treballen a la UEC Salou també valoren de manera molt positiva aquesta experiència pels seus alumnes.

Galeria d'imatges

premsa.JPG
premsa.JPG

Document Actions