Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

‘Pels carrers de Salou’, el nou concurs d’Instagram per descobrir les figures de Nadal

divendres 11 desembre 2020

L’àrea de Dinamització Econòmica i el Patronat Municipal de Turisme de Salou col·laboren en aquesta gimcana pel municipi, on petits i grans poden fotografiar-se, de la forma més original, i compartir-ho a Instagram, posant els hashtags #salou, #visitsalou i #comprasalou, fins al 27 de desembre de 2020

El primer premi serà de 200 euros, el segon de 100 euros, i el tercer de 50 euros; en vals de compra per als comerços de Salou

 

L’àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Salou, amb la col·laboració del Patronat Municipal de Turisme, ha posat en marxa el nou concurs d’Instagram “Pels carrers de Salou”, per tal de descobrir les figures de Nadal distribuïdes per tot el municipi. 

Per poder participar, petits i grans hauran de fotografiar-se, de la forma més original i divertida, i compartir la imatge a Instagram, posant els hashtags #salou, #visitsalou i #comprasalou. Es podrà participar fins al 27 de desembre de 2020.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha posat en valor la iniciativa, ja que “aquesta decoració no lumínica és respectuosa amb el medi ambient i, alhora, és de caire més familiar, permetent que petits i grans puguin interactuar amb les figures, durant tot el dia”.

Per la seva banda, el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, ha explicat que “fer la ruta és l’argument perfecte per, a més de descobrir les figures, visitar, també, el comerç local i fer les compres de Nadal; aprofitant els bons descompte que oferim des de l’Ajuntament”.

Les figures es reparteixen pel parc infantil del darrere de la plaça de la Pau; el carrer Berenguer de Palou; el Mercat Municipal; la plaça de Sant Jordi; la plaça del Carrilet; el carrer Barcelona; el Nucli Antic; la plaça Bonet; i l’Espigó del Moll. Cal recordar que els serveis municipals de neteja procedeixen, diàriament, a la seva desinfecció, per tal de vetllar per la seguretat i la salut de les persones.

El primer premi serà de 200 euros; el segon, de 100 euros; i el tercer, de 50 euros, en vals de compra per als comerços de Salou.

Document Actions