Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

‘Salou Actiu’ posa en marxa una nova edició adreçada al col·lectiu sènior

dimarts 29 març 2022

Es tracta d’un conjunt d’onze activitats gratuïtes, de diferents tipologies, que es faran fins al mes de juny

Els dies 4 i 5 d’abril, a partir de les 10 h, s'obren les inscripcions en línia, per a les persones empadronades a Salou, al següent enllaç (FES CLIC AQUÍ)

També es podran apuntar, de forma presencial, els dies 7 i 8 d’abril. Així mateix, en cas d’haver-hi places vacants en finalitzar el període, es podran continuar apuntant persones empadronades i les que no hi estiguin, fins a l’inici de l’activitat

 

L’àrea de Serveis Culturals de l’Ajuntament de Salou obre inscripcions, el proper dilluns, 4 d’abril, per a la nova edició del programa ‘Salou Actiu’, en aquesta ocasió, adreçada al col·lectiu sènior del municipi (a partir dels 60 anys).

En total, consta d’onze activitats, de tipologia diversa, que s’aniran duent a terme durant aquests propers mesos d’abril, maig i juny de 2022, al Centre Cívic i al Teatre Auditori de Salou (TAS). Consistiran, per exemple, en sessions per reforçar la memòria; tallers de cinema; d’art; de diferents àmbits de la història, com la música i el teatre; i de benestar emocional. Així mateix, es preveu realitzar dues visites guiades al monestir de Poblet, el 14 de maig; i al Parc Samà, el 5 de juny.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha manifestat que, amb aquest programa, “donem l’oportunitat a les persones majors de 60 anys que puguin mantenir-se actius i amb interès per activitats culturals i d'entreteniment". A més, ha afegit que “aquest espai permetrà, també, sociabilitzar i intercanviar experiències”.

Per la seva banda, el regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà, ha assenyalat que “la formació, l’art, la història, la lectura i, en definitiva, la cultura, no tenen edat”, i, per aquest motiu, ha afirmat, “ho hem volgut plasmar en aquesta edició sènior i donar suport a aquest grup de persones que tant afectat s’ha vist durant la pandèmia”.

Les inscripcions tindran lloc de la següent manera:

- Online: Els propers dies 4 i 5 d’abril, a partir de les 10 h, s'obren les inscripcions en línia, exclusivament, per a les persones empadronades a Salou, al següent enllaç (FES CLIC AQUÍ).

- Presencial: També es podran apuntar, de forma presencial, les persones empadronades a Salou, els propers dies 7 i 8 d’abril, a l’oficina de l’àrea de Serveis Culturals de l’Ajuntament, en horari de dilluns a divendres, de 10 a 14 h, festius exclosos.

Així mateix, en cas d’haver-hi places vacants en finalitzar el període d’inscripcions, es podran continuar apuntant persones empadronades i les que no hi estiguin, fins a l’inici de l’activitat en qüestió.

Fitxers adjunts

Document Actions