Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Acció Social presenta un llibre de contes per fomentar valors i l’autoestima dels més petits a través de la lectura, dins la unitat familiar

El llibre en català i castellà es distribuirà gratuïtament a nens i nenes d’edats compreses entre els 8 i 10 anys, per reforçar la felicitat dels menors amb la col•laboració dels pares

dimecres 23 gener 2013

La regidoria d’Acció Social desplegarà una campanya de prevenció i reforçament de l’autoestima dels menors durant les pròximes setmanes pels col·legis de Salou. Psicòlegs i educadors socials ens prevenen cada vegada més d’un fenomen preocupant que cal eradicar i combatre tant des de l’aula com des del nucli familiar: la falta d’autoestima, que augmenta en percentatge en l’alumnat infantil. Un problema dins la societat que creix amb la persona i es tradueix en inadaptació i infelicitat. Els destinataris d’aquesta campanya d’Acció Social són nens i nenes de 3er i 4art de Educació Primària, és a dir, alumnes d’edats compreses entre els 8 i 10 anys.

Per això, des de la regidoria d’Acció Social es vol col·laborar amb les famílies salouenques lliurant gratuïtament aquest llibre sota el títol ‘Els contes de l’àvia de Salou’: una petita antologia de contes didàctics, amb dibuixos explicatius i  idees principals de millora de l’autoestima extretes en cada capítol. El llibre és un útil recull de consells adreçats a pares i fills, per posar en pràctica dins la unitat familiar, com per exemple: “ajuda’ls a valorar les petites coses; ensenya als teus nens a relacionar-se, a respectar altres persones i a compartir les coses; inculca’ls hàbits sans i el valor de l’esforç i de la superació; evita’ls experiències traumàtiques i valora i elogia els seus assoliments”.

Pedro Lavilla, regidor d’Acció Social, ha afirmat que “la campanya pretén combatre la inadaptació i reforçar l’autoestima dels menors des de la llar familiar i contribuir també a l’afició per la lectura en família”.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

El_regidor_dAcci_Social_Pedro_Lavilla_durant_una_reuni_de_treball.JPG
Pedro_Lavilla_regidor_dAcci_Social_durant_una_reuni_de_treball_explicativa.JPG
Pedro_Lavilla_regidor_dAcci_Social_durant_una_reuni_de_treball_explicativa.JPG
El_regidor_dAcci_Social_Pedro_Lavilla_durant_una_reuni_de_treball.JPG

Document Actions