Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Arranca la setena edició del concurs d’idees de negoci per a joves ‘L’institut emprèn’

dimecres 09 març 2016

Un centenar de joves salouencs participen en els seminaris sobre la generació de la idea, la creativitat, el màrqueting i la vinculació dels negocis i la cultura de l’esport

Amb aquests tallers pràctics s’inicia una nova edició del VII concurs per premiar les idees empresarials més innovadores, segons els treballs que presentin els joves del Marta Mata, L’elisabeth i el Jaume I

Els alumnes de batxillerat i de cicles formatius del Marta Mata, de l’Institut Jaume I i de l’Escola Elisabeth –més d’un centenar en total- participen en els tallers d’emprenedoria que s’organitzen dins el concurs d’idees que impulsa la regidoria de Promoció Econòmica per generar noves empreses ‘L’institut emprèn’.

L’institut Jaume I, ha estat l’encarregat d’acollir el primer dels tallers i seminaris que posaran a l’abast dels estudiants les eines i coneixements necessaris per al desenvolupament de les seves idees empresarials. Tant el Marta Mata com l’Elisabeth ho faran el proper 31 de març.

En aquesta ocasió han estat els emprenedors,  Andrea Mazzanti, Magalí Mazzanti i Alejandro Demiddi els que han explicat la seva experiència personal.

D’una banda, Andrea Mazzanti, es llicenciada en Geografia i Diplomada en Maqueting. La seva carrera professional ha estat vinculada a diferents empreses de l’àmbit de les relacions públiques, màrqueting i comunicació. En aquests moments dirigeix l’empresa BIG Business Projects.

Un altre emprenedor que ha impartit els tallers ha estat Alejandro Demiddi, Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i Màster en Alt Rendiment Esportiu. La seva trajectòria professional com a entrenador d’equips de rem l’ha dut a liderar equips en competicions nacionals e internacionals, fins i tot equips olímpics.

Finalment, l’altra emprenedora que participarà en els tallers serà Magalí Mazzanti, la qual ha participat en el muntatge i representació de diversos espectacles de PortAventura, Terra Mitica, Dinópolis, Expo Saragossa, etc. Es directora i productora de Tv, directora escènica i dissenyadora publicitària. Actualment és directora creativa a Big Wishes i editora de la Revista iMagazine.

La regidora de Promoció Econòmica, Martina Fourrier, destacava que “l’objectiu d’aquests tallers es la de presentar als joves l’emprenedoria com una opció viable i animar-los a que ells mateixos realitzin els seus propis projectes tot fent-se emprenedors”. Les candidatures participants podran optar als següents premis: al millor projecte empresarial; al projecte més innovador, al projecte amb més responsabilitat social i, finalment, al projecte més ben treballat. També es podran establir, en funció dels projectes presentats, mencions especials.

Els premis es donaran a conèixer en un acte públic el proper dijous 19 de maig. La data límit per presentar les memòries serà el proper divendres 6 de maig.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

mazanti.jpg
P1240890.JPG

Document Actions