Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Benestar social finalitza els cursos pels nouvinguts i d’informació i assessorament a les dones del primer trimestre del 2016-2017

dimecres 21 desembre 2016

El proper dia 9 de gener s’iniciaran les inscripcions del segon trimestre de la formació SAN i SIAD, iniciant la formació el proper 16 de gener

L’alcalde, Pere Granados, juntament amb la regidora de Benestar i Serveis Socials, Estela Baeza, han estat els encarregats de lliurar els diplomes als assistents als diversos cursos formatius que es realitzen al ‘SERVEI D’ACOLLIDA AL NOUVINGUT/DA’ i al ‘SERVEI D’INFORMACIÓ I ASSESSORAMENT A LES DONES’, corresponents al primer trimestre del període lectiu 2016-2017.

Aquests cursos estan emmarcats dins el Programa Integral d'Acollida i el Programa per la Igualtat d’Oportunitats Municipal que es duen a terme al municipi des de l’any 2006, programes adreçats a nouvinguts, cofinançats per la Secretaria d'Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya i l’Institut Català de les Dones i duts a terme des del ‘Servei d’Acollida al Nouvingut/da’ i el ‘Servei d’Informació i assessorament a les Dones’ de la Regidoria d’Acció Social, Acollida i Igualtat, es van repetint de manera trimestral durant tot el curs lectiu.

Destacar que en aquesta edició del SIAD s’han incorporat noves sessions, com ara la d’iniciació a les teràpies alternatives, concretament al Reiki, la de relaxació a través de l’automassatge i la de dansateràpia, un ball per la salut i l’empatia.  Les sessions han estat dissenyades i impartides per la psicòloga del SIAD, na Remedios Redondo.

L’alcalde, Granados, els ha animat a seguir formant-se i aprofitar aquests cursos per millorar tant personal com professionalment i ser més competitius. Tot seguit els felicitat per voler format part del municipi e integrar-se dins les costums i llengua catalanes.

D’altra banda, la regidora de Benestar i Serveis Socials, Estela Baeza, ha explicat que “durant aquest 10 anys s'ha pogut comptar amb la col·laboració dels diferents serveis municipals i professionals que ens han obert les serves portes, com la Biblioteca, Oficina Local de Català, Centre de Formació de Persones Adultes, Medi Ambient, Salut i el CAR , Policia Local i Mossos d'Esquadra , entre d’altres”. Recordar que la formació es va realitzar inicialment al local de carrer Ciutat de Reus, 14  i no va ser fins al 2009 que es va iniciar a l’aula de l'Espai MAS, lloc a on actualment es desenvolupen gran part de les formacions ofertades des de la Regidoria de Benestar i Serveis Socials.

Les formacions han finalitzat amb un total de 52 alumnes residents al municipi de Salou. Un cop finalitzada l’entrega de diplomes tant l’alcalde com la regidora han volgut felicitar les festes a tots els pressents. Posteriorment s’han fet la fotografia de grup a la plaça de la Pau. Recordar que el proper dia 9 de gener s’iniciaran les inscripcions del segon trimestre de la formació SAN i SIAD, iniciant la formació el proper 16 de gener.

Galeria d'imatges

Sin_ttulo-1.jpg
P1300539.JPG

Document Actions