Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Bon Preu anuncia que espera obrir a finals del 2013 el nou hipermercat a Salou

Invertirà 12 milions d’euros i generarà un centenar de llocs de treball al municipi

dilluns 10 setembre 2012

L’hipermercat Esclat Bon Preu ha anunciat aquest matí en roda de premsa que pretén obrir en un any, per tant passat l’estiu del 2013, la nova gran superfície comercial que implantarà a la zona del vial de Cavet. Avui, en roda de premsa, l’alcalde, Pere Granados, ha assegurat que “Salou és un punt de referència i un pol d’atracció per a les inversions precisament per la confiança que s’està generant des del govern”. En aquest sentit, Granados –al marge de la macro inversió que es durà a terme amb el Barcelona World de cara al 2016 als terrenys annexes a PortAventura-  ha recordat com al municipi en un any s’han gestionat més de 260 llicències d’obertura i s’han invertit 70 milions d’euros. “Estem preparats per acollir noves inversions”, -ha dit- com és el cas de l’hipermercat Esclat que superarà el 12 milions d’euros i que generarà un centenar de llocs de treball, a cobrir amb personal del municipi, segons l’acord subscrit amb l’Ajuntament de Salou. Granados ha afirmat que “amb aquesta obertura capgirem la tendència de compra dels habitants de Salou ja que molts d’ells van a comprar fora vila i passarem a ser un pol d’atracció per generar nous clients de municipis del voltant”, ha assenyalat el batlle.

En aquest sentit, el director comercial de Bon Preu, Antoni Amblàs, ha explicat que “estem molt contents per aquesta inversió i estem convençuts de la potencia comercial de Salou”.  L’empresa ja  ha cursat la llicència d’obres a l’Ajuntament de Salou i espera culminar els treballs –un cop tramitada- en un any; per tant, a finals del 2013. Es tracta d’una gran superfície comercial amb uns 3.000 m2 de destinats a la venda i de fins a 4.200 m2 construïts, englobant les zones d’accessos, magatzems, serveis, una benzinera amb deu sortidors ubicada al carrer Mª Victòria dels Àngels-cantonada carrer Xavier Montsalvatge i que “donarà un servei low cost perquè és la política de preus de la nostra companyia, que pot oferir benzina les 24 hores els 365 dies de la setmana”-assegurava el director comercial de Bon Preu. El nou complex també incorpora una zona d’explotació de restauració, encara per determinar per qui serà gestionada. El supermercat comptarà amb 40 places d’aparcament en superfície i 300 més de subterrànies. Actualment, la marca compta amb 154 establiments a tot Catalunya; 124 de supermercat –entre ells el que hi ha al carrer Barcelona de Salou, i 30 més de gran superfície –com el que es pretén construir properament en una clara expansió pel territori català.

Segons ha explicat Amblàs, la companyia ofereix “una molt bona selecció i varietat de productes frescos i d’alimentació que permeten fer la compra en mitja hora o tres quarts, sense haver de destinar les dues hores que calen per recórrer els lineals de les grans superfícies”, ha explicat. Pel que fa a l’aspecte de l’edifici, segons l’arquitecte Ramon Colomé, “està dissenyat de manera  global, amb una imatge avantguardista, urbana i integrada dins el conjunt de la zona on s’ubicarà”.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

120012_2012-08-09_Imatges_render.jpg
DSCN8033.JPG
DSCN8033.JPG
120012_2012-08-09_Imatges_render.jpg

Document Actions