Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Constituïda la nova Junta Local de Seguretat a Salou

divendres 12 desembre 2008

Ahir dijous va celebrar-se a Salou la primera Junta Local de Seguretat d'ençà el desplegament dels Mossos d'Esquadra al Camp de Tarragona, que va comptar amb la presència del delegat territorial del Govern de la Generalitat a Tarragona, Xavier Sabaté, com a convidat .

Aquesta reunió va servir per a constituir formalment la nova junta, que a partir d'ara estarà presidida per l'alcalde de Salou, Antonio Banyeres; i tindrà com a vocals: al regidor de Coordinació Institucional, Salvador Pellicé; a l'inspector cap de la Policia Local de Salou, José Luis Gargallo; als següents representants dels Mossos d'Esquadra: Jaume Giné, intendent en cap de la regió del Camp de Tarragona; Jordi Goméz, inspector cap del districte Salou-Vila-seca; i també a Bernardo Malle, capità cap de companyia de la Guàrdia Civil de Salou; Antonio Campos, tinent coronel cap de la Comandància de la Guàrdia Civil; i José Manuel Díaz Vázquez, sergent de la Guàrdia Civil de Salou.

Aquest grup es reunirà 'cada 3 o 4 mesos', segons va explicar Banyeres en finalitzar la trobada d'aquest dijous, en la qual es va fer un balanç positiu de la situació actual de seguretat al municipi.

' Hi ha una major visualització de la seguretat als carrers i tant els veïns com les entitats de la localitat ens han manifestat la seva satisfacció', va afirmar l'alcalde, tot afegint que durant la junta es va tractar també la planificació i coordinació de les actuacions pel proper any.

Precisament, el delegat del govern català a Tarragona, Xavier Sabaté, va destacar la importància de la coordinació entre els Mossos, la Policia Local i la Guàrdia Civil i de les tasques de prevenció; i va dir que a Salou 'hi ha un bon servei de seguretat' i que 'els ciutadans poden estar tranquils'.

Per la seva banda, Jaume Giné, intendent en cap de la regió del Camp de Tarragona dels Mossos d'Esquadra, va remarcar la 'bona rebuda' que ha tingut aquest cos policial per part de la ciutadania i de la Policia Local, 'que els ha facilitat la feina', tal com va ditr

Giné va recordar que el nombre d'efectius de la policia autonòmica al Camp de Tarragona és 1.237. 'Aquests agents són polivalents, donen un servei global, i es mouen per sectors, en base a les necessitats que hi hagi', segons va explicar.

Document Actions