Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Cultura destina 140.000€ a les entitats culturals, festives, juvenils i associacions de veïns

Avui s'obre el termini per a poder presentar-se a la subvenció municipal

dilluns 26 abril 2010

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Salou ha obert el periode de presentació de les sol.licituds de les bases que regulen les subvencions concedides a les entitats culturals, festives, juvenils, hi ha les associacions de veïns per aquest any 2010. El total de la subvenció puja a 140.000€ que es repartiran segons les peticions i les prioritats de cada entitat, i d'acord sempre amb les bases aprovades.

Així doncs seran subvencionades les activitats culturals programades i relacionades amb les arts escèniques i plàstiques, les ciències, les lletres, la música, les xerrades, col.loquis, cursos i conferències. A més, seran objecte de subvenció les activitats d’animació socioculturals, especialment les d’oci i de lleure destinades al foment de la creativitat i la participació veïnal. També es tindrà present a l'hora de concedir l'ajuda econòmica que les activitats tinguin lloc en el terme municipal de Salou o fora d’aquest, en el cas que es consideri d’interès per a la projecció exterior de la ciutat, i que complementin i/o supleixin la competència municipal.

Les sol.licituds per concórrer a les convocatòries d’aquestes bases s’han de formular mitjançant impresos normalitzats que es facilitaran a les oficines de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Salou. També es poden descarregar els formularis de la pàgina web municipal a l’adreça www.salou.cat Totes les sol.licituds s’hauran de presentar a les Oficines d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament de Salou, a partir d'avui  26 d’abril i fins el 26 de maig de 2010.

Fitxers adjunts

Document Actions