Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Durant el Gener s’iniciaran les obres d’implementació d’un pas de vianants a l’autovia de Tarragona

divendres 08 gener 2016

El nou pas de vianants estarà ubicat a la C31b a l’alçada de la plaça de la Sardana del municipi

Pere Granados, en representació de l’Ajuntament de Salou i Francesc Vidal, com a representant de l’empresa adjudicatària Serveis Integrals de Manteniment Rubatec SA, han signat el contracte d’obres per a la implementació d’un pas de vianants a l’autovia de Tarragona, C31b, a l’alçada de la Plaça de la Sardana de la Capital de la Costa Daurada.

Actualment, per creuar l’Autovia de Tarragona (C31b) al seu pas per Salou, només hi ha dos punts regularitzats, un d’ells a Plaça Europa i l’altre a l’alçada del Carrer Prat d’en Carbó, malgrat que l’àmbit urbà ha augmentat considerablement.

Amb l’increment dels complexes hotelers i d’apartaments al voltant de l’Av. Pere Molas i els Carrers del Terrer i del Camí de les Pasquales, el flux de vianants durant l’època estival ha augmentat considerablement, molts dels quals per a creuar l’Autovia de Tarragona no van a buscar els passos de vianants existents sinó que ho fan directament des del Carrer del Terrer fins a la Plaça de la Sardana i a l’inrevés amb el perill d’atropellaments que això suposa.

Ja fa uns anys que es va procedir a la instal·lació d’una tanca metàl·lica a la mitjana per tal d’impedir el pas dels vianants però aquest element cada any acaba amb elements malmesos, oberts o extrets per tal de continuar creuant per aquest indret. Es per això que s’ha considerat tècnicament necessari dotar aquest punt d’un nou pas de vianants degudament regulat.

Es per això que el nou projecte d’adequació preveu els treballs de l’ampliació de la vorera sud de la Plaça de la sardana, la instal·lació de nous grups semafòrics a l’Autovia de Tarragona i al C/ de Casp, adequació de la senyalització horitzontal, ampliació dels punts de recollida d’aigües pluvials, la pavimentació dels trams de pas de vianants i de carril bici a la mitjana, entre d’altres treballs a realitzar.

L’obra s’ha adjudicat a l’empresa Serveis Integrals de Manteniment Rubatec, SA per un import de 53.974,89€, i tindrà un termini d’execució de 3 mesos.

Galeria d'imatges

petita.jpg
P1220307.JPG

Document Actions