Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El CEIP Europa estrenarà cuina aquest proper curs

divendres 24 agost 2007

El regidor d'Ensenyament, Paco Gaya, ha visitat aquesta setmana les obres de construcció de la cuina del CEIP Europa, en companyia de l'arquitecte tècnic municipal, Alberto Bujalance i el tècnic d'Ensenyament, Joan Casals. Les obres pròpiament dites, de fet, ja estan pràcticament enllestides. Només queda pendent la col·locació del mobiliari, per la qual cosa la previsió és que la cuina pugui estar en funcionament a l'inici del curs escolar.
Té una superfície de 55 metres quadrats i està adaptada als nous requisits de seguretat d'utilització i d'incendi del recent codi tècnic d'edificació. També atén les exigències d'aïllament acústic requerides per l'aula superior, per on transcorre el tub de ventilació de la campana; i compleix les actuals normatives de sanitat. Així, per exemple, té un accés diferenciat per al personal i un altre per a les mercaderies; i els plats cuinats tampoc passaran pel mateix passadís que els plats bruts.
El pressupost de l'obra és de 50.000 euros. D'aquesta quantitat se'n farà càrrec el consistori, mentre que l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) del col·legi assumirà el cost del mobiliari.
Fins ara, el servei de menjador d'aquest centre educatiu públic funcionava mitjançant una sistema de càtering.

Document Actions