Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El cor de la Costa Daurada amb Cambrils, Salou, Vila-seca, Reus i PortAventura desembarca a Vitòria

divendres 29 maig 2015

Woody Woodpecker, la mascota de PortAventura,  ha donat la benvinguda als nens; a més s’han sortejat estades a la  Costa Daurada i entrades a PortAventura, Aquopolis, entre d’altres accions

 

Els municipis de l’Aliança, Salou, Cambrils, Vila-seca, Reus i PortAventura han desembarcat aquesta setmana al País Basc en dues accions en ple centre de Vitòria i Bilbao i  aquest cap de setmana ho faran a Saragossa. A través d’aquesta promoció es pretén explicar les novetats de cada un dels municipis participants així com de PortAventura  en una campanya per captar turisme de proximitat. A Vitòria, l’acció s’ha dut a terme a la plaça de l’Arc i a Bilbao al Moll de l’Arenal. Per aquesta promoció turística s’ha instal·lat un divertit contenidor de mercaderies molt especial que, un cop s’obre, dóna la benvinguda als visitants i molt especialment als nens ja que en ell viatja un personatge molt estimat pels nens: Woody Woodpecker, l’ocell més emblemàtic, la mascota de PortAventura. Moltíssimes famílies s’han acostat a l’estand mòbil de l’Aliança per fotografiar-se amb en Woody. Durant aquests dies, també s'han organitzat tallers infantils i sortejos d’estades als 4 municipis i també d’entrades per a PortAventura.
 

Amb aquesta triple acció es busca una major presència a mercats ja fidels a la nostra destinació com és el País Basc o les comunitats de la vall de l’Ebre i per recuperar quotes d’ocupació de clients que tradicionalment s’han desplaçat cap a la Costa Daurada central, i amb un perfil eminentment familiar.

 
En aquesta campanya de captació de visitants s’han destacat les principals novetats de la temporada 2015 a cada un dels municipis. Vila-seca vol impulsar la ruta pel seu centre històric  per donar a  conèixer els 11 punts del seu patrimoni cultural, com el Castell de Vila-seca o el Portal de St. Antoni, sense oblidar els importants espais creats a la Pineda o als afores. Reus, potencia el  nou espai "Gaudí i el Modernisme de Reus" al Gaudí Centre mentre que Cambrils  proposa un complet calendari d'activitats gastronòmiques monogràfiques. Salou, fa èmfasi en les  Nits Daurades i l'entorn natural del Far de Salou amb els seus miradors mentre que  PortAventura recorda que estan celebrant el 20è aniversari amb una gran renovació dels seus espectacles i atraccions i que a partir del 3 de juliol, el resort donarà la benvinguda a Amaluna, el nou espectacle de Cirque du Soleil, novetat a Europa.

Galeria d'imatges

aliana.jpg
aliana.jpg

Document Actions