Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El govern de Salou destina 150.000 euros a la reparació de carrers i voreres

divendres 06 novembre 2009

L'alcalde, Pere Granados, reivindica la micropolítica com la manera més adient de millorar Salou i acostar-lo als ciutadans

A més d'aquests treballs també s'està executant la primera fase de les obres del pla municipal d'accessibilitat amb un cost de 193.000 euros

L'alcalde de Salou, Pere Granados, junt amb el regidor de Serveis i Manteniment de la Ciutat, Pedro Márquez, han visitat els treballs d'algunes de les obres de millora puntual dels carrers que s'estan executant al municipi. L'alcalde Granados, recorda com 'la voluntat d'aquest govern és tractar de millorar el dia a dia del ciutadà i això s'aconsegueix, sovint, fixant-se en les petites obres que fan la vida més fàcil al salouenc', deia. Amb aquesta finalitat, des del govern s'han contractat a tres empreses del municipi Rovesa, David Muñoz i 24 Hores Salou SL. En total, s'invertiran 150.000 euros en aquest darrer trimestre per a la reparació dels desperfectes de voreres, eliminació d'escocells i el condicionament de la via pública.

Els treballs s'han sectorialitzat per tal que es puguin apreciar les millores a diferents punts de la ciutat. 'Volem donar feina als nostres ciutadans en aquests temps difícils i nosaltres mateixos, des de l'Ajuntament, hem de donar exemple i primar les empreses locals de construcció'. Així, una de les empreses està actuant a la zona centre compresa entre el carrer Barcelona i fins al Principat d'Andorra; la segona de les empreses actua a Ponent (des del carrer Barcelona i fins la plaça Venus) i la tercera és l'encarregada d'anar repassant les deficiències a la zona de Llevant (des del Principat d'Andorra i fins el Far).

En el darrer mes s'han millorat prop d'una vintena de punts; concretament al centre a carrers com Berenguer de Palou; Tarragona, Advocat Gallego o el Camí Real; a la zona de Ponent a punts com el carrer València, Carles Roig, Barcelona; a la Via Aurèlia o al mateix carrer Barcelona; mentre que a la zona de Llevant s'han fet actuacions puntuals al carrer Murillo; Pompeu Fabra; Ramon Lluch o Barbastre. L'alcalde Granados també ha anunciat que el proper exercici es destinaran noves partides econòmiques per tal d'anar repassant carrer a carrer i apostar per un manteniment adequat de la ciutat.

D'altra banda, cal recordar que també estan en marxa les obres del Pla d'accessibilitat municipal per tal d'instal·lar guals i adaptar voreres a les persones amb menys mobilitat. Aquest pla també inclou actuacions per poder adaptar el mobiliari urbà, passant per la senyalització, el replanteig dels guals i les demolicions i neteja de les voreres. El nou Pla d'accessibilitat municipal del municipi de Salou suposa una despesa de 193.279,94' i compta amb les aportacions de l'Ajuntament de Salou, la Fundació ONCE, i l'IMSERSO. Algunes de les vies que es beneficiaran de les millores del Pla són: el c/ Llevant, el c/ del Nord, el c/ entre l'autovia Salou-Reus i l'avinguda Pere Moles, el c/ entre Pompeu Fabra i Carles Buigas, el c/ entre l'avinguda Carles Buigas i el c/Brussel·les' entre d'altres.

Document Actions