Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Patronat de Turisme de Salou començarà demà l'Operació Benvinguda 2008

dimecres 19 març 2008

Demà dijous començarà l'Operació Benvinguda 2008. Aquest és el nom que dóna el Patronat de Turisme de Salou al conjunt d'accions que organitza cada Setmana Santa per rebre als centenars de turistes que cada any arriben al municipi per aquestes dates i resoldre els seus principals dubtes.

El dispositiu muntat consisteix en el desplegament de 8 informadors al carrer. En concret, de 6 a la Plaça Europa (a l'entrada a Salou des de l'autovia Reus-Salou);i de 2 a l'estació de Renfe, el proper dijous 20 de març, de 9 a 20 hores; i el proper divendres 21 de març, de 9 a 14 hores. Aquests informadors lliuraran com a obsequi a tots aquells que s'acostin a ells per fer-los alguna pregunta, un portamòbil amb el logotip de Salou.

La majoria de les preguntes que els plantegen els visitants solen estar relacionades amb la ubicació dels seus allotjaments i de PortAventura. Els turistes també acostumen a preguntar-los per llocs per menjar. Si les seves qüestions necessiten una explicació més extensa i elaborada, els informadors els remeten fins a les oficines de turisme.

Perquè les puguin localitzar, de fe, es col·locaran unes lones, indicant la presència d'aquests punts d'informació a la sortida del carrer Barcelona, en direcció a la Plaça Europa; i a la sortida del Passeig de la Segregació, en direcció també a la plaça Europa.
Com l'any passat, les oficines de turisme estaran situades al port i a la Plaça Europa. L'horari d'atenció al públic de l'oficina del port serà de dijous a dissabte de 10 a 20 hores; i diumenge, de 10 a 13.30 hores i de 16 a 19.30 hores. L'oficina de la Plaça Europa, en canvi, estarà oberta dijous i divendres de 9 a 20 hores; i dissabte i diumenge de 10 a 13.30 hores; i de 16 a 19.30 hores.

El Patronat de Turisme de Salou ha editat, així mateix, 5.000 plànols en color de la ciutat (2.000 per lliurar al carrer) i 15.000 a una tinta (per oficines i establiments).

L'any passat es van atendre durant la Setmana Santa les consultes d'un total 3.840 persones, 739 de les quals a l'Operació benvinguda; i la resta a les oficines de turisme. Aquest nombre va ser inferior a l'habitual en aquest període vacacional, a causa del mal temps que va fer. De fet, segons s'explica des del Patronat de Turisme de Salou, cada any se supera el miler de consultes a l'Operació Benvinguda, quan els informadors es col·loquen a les entrades de la localitat.

Document Actions