Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Patronat de Turisme de Salou desenvolupa una intensa tasca promocional als mercats irlandès i belga

S’ha estat present en diferents accions a Dublín i dues més a Brussel·les on les vendes de paquets turístics via els Touroperadors, per la Costa Daurada s’han vist incrementades d'un 8%

dilluns 08 març 2010

Durant aquestes darreres setmanes, Turisme de Salou ha desenvolupat una intensa tasca promocional a diferents mercats objectius de la ciutat; entre ells el mercat irlandès i el belga. La primera acció s’ha desenvolupat al mercat irlandès on el Patronat de Turisme ha tingut presencia  a la fira HOLIDAY WORLD a la ciutat de Dublín, del 22 al 24 de febrer on Salou ha estat l’únic municipi de la Costa Daurada present a la fira. Aquesta presència s’ha concentrat en l’atenció dins el taulell preparat per aquesta fira. Durant els dies d’assistència de públic, s’ha tingut una forta demanda d’informació sobre la destinació, i en molts casos, s’ha constatat, que els visitants ja tenien reservades les seves vacances a la nostra ciutat. En el marc de la mateixa visita, com explicava el regidor de Turisme, Alberto del Hierro, també “hem assistit,  prèvia invitació, al sopar TRAVEL EXTRA TRAVEL JOURNALIST OF THE YEAR AWARDS 2010, organitzat per l’oficina espanyola de turisme, que compta amb la presència dels mitjans  de premsa d’Irlanda especialitzats en turisme   i on es fan entrega de diferents guardons”. En el marc d’aquesta trobada, la delegació de Salou va aprofitar per desenvolupar diferents contactes durant el sopar. Podem apuntar que –segons del Hierro- “el mercat irlandès presenta un funcionament estabilitzat, dins de la dinàmica general de tots els mercats en aquests moments”, apuntava. “Caldrà però anar avaluant el seu comportament per conèixer si es produeixen canvis al respecte de les previsions conegudes durant aquesta fira”, ha dit.
 
Durant el mes de febrer, s’ha tancat també un acord per desenvolupar una intensa campanya de màrqueting amb l’objectiu d’incentivar les vendes de paquets de vacances a Salou. Aquest acord “que valorem molt positivament”, ha dit el regidor, s’ha signat amb diferents col·laboradors el Patronat de Turisme de la Diputació, Tourespanya a través de la seva oficina a Irlanda, Falcon Holidays i el Patronat de Turisme de Salou, aquest acord se situa als 73 mil euros i presenta diferents accions de màrqueting i publicitat adreçades al públic final.

La segona acció desenvolupada ha estat l’assistència a la Fira Salon des Vacances, a Brussel·les (Bèlgica) una fira adreçada al públic final que es va desenvolupar entre el 4 i el 8 de febrer. La fira ha estat un èxit d’assistència. S’ha detectat també una tendència a recuperar antics visitants que ara tornaran a gaudir de les seves vacances a la ciutat. La Delegació, com ha explicat el regidor de l’Àrea, es va entrevistar amb la Directora de l’Oficina Espanyola de Turisme del país amb l’objectiu de conèixer les perspectives de comportament del mercat per aquesta propera temporada. “Hem constatat que les vendes de paquets turístics via touroperadors per la Costa Daurada s’han vist incrementades en un 8%”, ha explicat Del Hierro, qui també ha remarcat que cal també considerar una altra tendència molt important: “Des de fa dues temporades s’estan produint en la compra de vacances dels belgues un increment de l’autogestió de les vacances amb la important presència de companyies de baix cost, fins al punt que els viatges via operadors només representen el 30% de les sortides”, ha dit.

La tercera actuació s’ha situat en treballar el tema de les connexions de baix cost, així, el Patronat de Turisme ha tingut presencia a la fira  Idees de Vacances, ubicada l’aeroport de Charleroi, entre els dies 16 a 21 de febrer, base operativa de Ryanair amb vol directe fins a l’aeroport de Reus. La fira tenia com a objectiu apropar als belgues les possibilitats de desenvolupar les seves vacances aprofitant les connexions de baix cost des de l’aeroport. La fira ha superat els 10.000 visitants, amb un públic força interessat en conèixer les propostes de vacances.

Document Actions