Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Patronat de Turisme de Salou estrena web en el marc d’una nova comunicació digital

dimarts 27 maig 2014

A més del portal, el Patronat activa diferents perfils a les xarxes socials per tal de guanyar presència a la xarxa i augmentar la fidelitat dels turistes que ens visiten

 

Amb l’objectiu de millorar la competitivitat digital de Salou el Patronat Municipal de Turisme posa en marxa aquesta setmana una nova pàgina web (www.visitsalou.eu), en el marc d’una nova comunicació en xarxa. El portal, que inicialment s’ofereix en cinc idiomes (català, castellà, anglès, francès i rus), s’ha adequat a les necessitats actuals, ajudarà a millorar el posicionament i la notorietat del municipi a la xarxa, i afavorirà la comercialització de l’oferta turística, a més d’incrementar la satisfacció i fidelització dels turistes i professionals, a través del diàleg on i off line i de l’escolta activa a les xarxes socials. El Regidor de Turisme, Benet Presas, ha assegurat que “érem conscients de la necessitat d’oferir un altre tipus de producte adequat a la imatge de Salou i a les noves demandes i tendències del sector; per tant renovar la web era una prioritat”. Així, Presas ha destacat com “s’ha dissenyat una web amb voluntat de ser un aparador, directament no comercial, però sí que posa de relleu l’àmplia oferta del municipi i convida de manera molt visual a conèixer Salou”.

El nou portal de Turisme Salou millorarà també el posicionament de la destinació en els mercats turístics, i s’ha dissenyat pensant en seduir al visitant des de la primera pàgina, per mitjà d’una galeria d’imatges, activitats atractives i vídeos que expliquen històries de Salou en format storytelling, adreçats a cinc grans tipus de visitants: famílies, sèniors, esportistes, parelles i joves. En aquest sentit, a la web es poden trobar diversos vídeos de curta durada que permeten seguir d’aprop diverses experiències al municipi i posar-se en la pell dels protagonistes.

“La posada en marxa de la nova web i de les xarxes socials obeeix a la necessitat d’una nova comunicació digital, adaptada als nous temps, amb l’objectiu però de fusionar les estratègies de promoció turística on i off line”, ha explicat  la directora-gerent del Patronat de Turisme, Maria Targa; sempre amb la intenció de posicionar Salou de manera preferent i fer que digitalment també compti amb un posicionament líder.La nova web està estructurada en tres grans eixos (Descobreix Salou, Planifica el teu viatge; i Durant la teva visita) i atorga totes les eines al turista per tal que aquest pugui planificar i organitzar, a la seva manera, la seva estada a Salou. Les xarxes socials, per la seva banda, ajudaran a mantenir el contacte després del viatge per tal d’augmentar encara més la fidelitat del turista que ens visita. Aquest objectiu també es reforçarà amb campanyes de newsletters.

Finalment, la nova eina permetrà promocionar productes concrets per a diferents sectors, motivacions, mercats i perfils de viatgers, i oferirà una informació actualitzada i privilegiada als professionals de les agències de viatges. En aquest sentit, cal tenir en compte que un altre valor de la nova web serà una agenda d’activitats que estarà al dia i que enllaçarà amb les diferents perfils a les xarxes socials. “Aquesta informació no és fruit de la casualitat –ha manifestat Targa- sinó que tenim l’experiència de les 100.000 persones que cada any visiten les oficines d’informació de Salou i que sovint ens plantegen els mateixos requeriments”.

A l’hora de confeccionar aquesta nova eina de comunicació s’ha tingut molt present des de Patronat de Turisme els canvis de tendència a l’hora de conèixer Salou: mentre que al 2012 un 50% arribava a Salou gràcies al boca orella,  a l’agost del 2013 aquesta xifra es redueix fins al 21%.  A més, pel que fa al coneixement del municipi a través de la xarxa el comportament de les xifres són a la inversa: mentre que al 2012 un 19,9% de les persones havien escollit Salou pel coneixement que n’havien tingut a través d’internet un any més tard la xifra havia augmentat fins al 31,5%.

El nou portal, que s’ha fet seguint un disseny responsive, serà visible per a tot tipus d’ordinadors, suports, dispositius mòbils i tablets, com ha explicat el Cap de Secció de Sistemes d’Informació de l’Ajuntament de Salou, Jesús Redón.

 

 

 

Galeria d'imatges

pmt_2.jpg
pmt_1.jpg
P1020753.JPG

Document Actions